2777
2789
عنوان

اگه نامزدم قیافش جالب نباشه ولی شرایطش عالی باشه به نظرتون خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 60 پست
خیلی ها را دیدم شوهرشان تیپ به شدت معمولی ولی خوشبخت بودن برام تعجب اور بوذ اما الان فهمیدم ملاک های ...

دقیقا 

مثلا من قد بلند و چهارشونه بودن خیلی برام مهمه اصلا مرد ریزه میزه رو نمیتونم تحمل کنم 

ولی خب مثلا دماغش بزرگ باشه برام جذابم هست آها دندوناشم باید مرتب باشه 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
عزمزم من خودم همچین ازدواجی داشتم  اگ از قیافش راضی نباشی حس خوبی کنارش نداری  شب نامزدی ...

اخه من زندگی جالبی فعلا ندارم یعنی خونه بابام ارامش ندارم فقط دوست دارم زود تر راحت بشمم، حتی اجازه بیزون رفتنم ندارم همش خونم افسرده شدم ازادی اصلا ندارمم، اگه خونخ بابام راحت بودم میموندم تا یه ادم بهتر پیدا بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا  مثلا من قد بلند و چهارشونه بودن خیلی برام مهمه اصلا مرد ریزه میزه رو نمیتونم تح ...

همین قد بلند و چارشانه بودن در کشور های غربی اصلی ترین ملاک جذابیت هست 

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 

اره عزیزم 25 سالمه خونوادم میگن عجله نکن فعلا ولی خب حس میکنم وقت ازدواجمه دیگه

عجله نکن نداریم دیگه...۲۵به بعد هزار تا فشار به ادم میاد از همه طرف...الکی ردش نکن...فکرکن روش...خیلی زشته؟با چیش مشکل داری؟فقط چهره؟یا قد و هیکل هم رو مخته؟

«خدایا آرام کن دلهای ما را»
 دقیقا  مثلا من قد بلند و چهارشونه بودن خیلی برام مهمه اصلا مرد ریزه میزه رو نمیتونم تح ...

میدونی چیه پسر شهرستانی هستش، بعد قیافش معلومه که شهرستانیه، ولی حرف زدن ادب و شعورش اینجوری نیست، تازه دانشجو شریف بوده جایگاه شغلیش عالیه

اخه من زندگی جالبی فعلا ندارم یعنی خونه بابام ارامش ندارم فقط دوست دارم زود تر راحت بشمم، حتی اجازه ...

منم همین طور بودم عزیزم 

اما بدون اگه بعدا باهاش ازدواج کنی و بفهمی  اشتباه کردی 

و عاشقش نشی همون خونه پدرت میشه برات آرزو حداقل اونجا مسئولیت دغدغه نداری و امید به آینده داری 

اما اگ بری و مشکلت حل نشه دوستش نداشته باشی تو میمونی و یه عالمه مسولیت ت شاید یه بچه و هزار بدبختی 

البته من نمیخوام همش فاز منفی بدم یه مدت قبل ازدواج باهاش وقت بگذرون ببیین چی میشه 

عجله نکن نداریم دیگه...۲۵به بعد هزار تا فشار به ادم میاد از همه طرف...الکی ردش نکن...فکرکن روش...خیل ...

چهرش از ایناست ببینی میفهمی شهرستانیه شاید دماغشو عمل کنه درست بشه، من قبل این یبار دیگه نامزد کردم ولی اون قیافه قد همه چی داشت ولی به شدت اذیت میکرد

منم همین طور بودم عزیزم  اما بدون اگه بعدا باهاش ازدواج کنی و بفهمی  اشتباه کردی  و ...

اره درست میگی عزیزم باید ببینم میتونم عاشقش بشم هر وقت عاشقش شدم وارد زندگی بشم

چهرش از ایناست ببینی میفهمی شهرستانیه شاید دماغشو عمل کنه درست بشه، من قبل این یبار دیگه نامزد کردم ...

دیگه وقتی خودت یه تجربه این‌جوری هم داشتی بشین همه عقلت و بذار جلوت ببین چند چندی با خودت... بنظرم اینکه بگیم به شرایط خونه فکرنکن درست نیست...بالاخره تو الان داخل خونتون اذیتی؛ببین کدوم ور برات بهتره

«خدایا آرام کن دلهای ما را»
خواهرم بذاردراین حد بهت بگم من باعشقم ازدواج کردم وضع مالیمون خوب نی ولی خواهراش و فامیلاشون حتی خان ...

دقیقا مامان منم چون خیلی سختی کشیده منم نمیخام تا اخر عمر با بی پولی زندگی کنم طعمشو واقعا چشیدم خیلی سخته خیلی مشکلات میاره

اختلاف سنی تا چه اندازه براتون مهمه 

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 

اختلاف سنی تا چه اندازه براتون مهمه 

تا ده سال باشه بیشتر نه

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه