قیافش جالب نیست و من خیلی ازش سرم،. ولی شغلش عالیه ،درامدش خوبه، از این مرداست که مطمعنا هیچ وقت بهم خیانت نمیکنه، مطمعنم از ایناست که هر چی بخوام برام میخره، ما هم وضع مالی خوبی نداریم اصلا، هنوز فامیلامون ندیدنش بعدا بهم تیکه نندازن، من ادمیم قیافه خیلی برام مهم بود ولی مطمعنم ادمی پیدا نمیشه همه اینارو باهم داشته باشه، الانم با یه بابای بد دل شکاک دارم زندگی میکنم، لطفا نظر بدید برام خیلی مهمه
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
آره مردی که قشنگ باشه اصلا به دلم نمیشینه ولی مردایی برام به شدت جذابن که هرکی ببینه میگه چه بیریخت
من یه دختر تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه
قیافه مهمه ولی نه اونقدری که کلا بقیه معیاراتو ببوسی بذاری کنار به نطر من چند جلسه باهاش برو و بیا اخلاق و رفتارشو بسنج ببین چه شکلیه رفتارش توی جمع اجتماع توی خرید کردن و خرج کردن چطوره پوششتو قبول داره یا نه محدودت نکنه همه اینا مهمه پول هم خیلی مهمه که خداروشکر داره قیافه هم بعد از مدتی عادی میشه
😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
گل پاسخ داد: «اَبله! گمان میکنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود میشکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال میکند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
به نظرتون بریم سر خونه زندگی، جوری میشه قیافش به چشمم نمیاد اخه میگن خوشگلی هم عادی میشه برا ادم اخر
خواهرم بذاردراین حد بهت بگم من باعشقم ازدواج کردم وضع مالیمون خوب نی ولی خواهراش و فامیلاشون حتی خانواده همسرم وضع مالی اوکی من حسود نیستما ولی روزی بایه وضع خوب میان من حتی یه انگشترم ندارم فروختم همه ی طلاهامو حتی طلاهای خونه پدری رفتیم زیر بارقرض وقسط اگه قیافه برات مهمه باید همه چیو تحمل کنی