2777
2789
عنوان

هزینه غربالگری های اول و دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 25005 بازدید | 153 پست
اگر همچین سقط های الکی و بی دلیل و اشتباهی توی ایران بود همینجا توی همین سایت صدای ملت درمیومد! اتف ...

صدای من کجای دنیارا میگیره😭😭سقط تو ١۴ هفته بخاطر شک ب دوان بعدش جواب آمینو سنتز آمد سالم  جواب گریه های من کی میده منی که دیدم تو سنو دستش آورد بالا  صدای قلبشو شنیدم بعد بخاطر ی آزمایش باید سقط بشه😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتیاط شرط عقله اونم بخاطر خود مادر و بچه بارها ازمایش رو تکرار میکنن مادری بود توی سه ماه جنین رو ...

عزمزم ان شاءالله زایمان خوبی داشته باشی...گلم متأسفانه سقط های غیر قانونی خیلی زیادی اتفاق میفته...مرحله اول رو میرن انجام میدن برای مرحله های بعدش بحث هزینه هاش که ندارن و نمیتونن از پسش بر بیان به صورت غیر قانونی سقط رو انجام میدن

صدای من کجای دنیارا میگیره😭😭سقط تو ١۴ هفته بخاطر شک ب دوان بعدش جواب آمینو سنتز آمد سالم  جوا ...

متاسفم عزیزم خدا صبرت بده🖤🖤🖤🖤

اگرچه داغ فرزند هیچوقت نه آروم میگیره و نه فراموش میشه امیدوارم بتونی دوباره باردار بشی و حس مادر بودن رو تجربه کنی بچه هایی سالم و تن درست

البته آنچه به جایی نرسد فریاد است، نه صدای شما و نه خیلی های دیگه به جایی نمیرسه چون به نفع بعضی ها نیست...به هرحال بحث سیاست هاست...کار به الان ندارم که برای افزایش جمعیت هرکاری دارن میکنن ی بازه ایی برای کنترل و کاهش جمعیت هرکاری کردن و هر سیاستی رو اتخاذ کردن(نمیگم همه برخی آقایون ) بهاشم جون بچه هایی مثل بچه شما بود...واقعا متاسف😓  

صدای من کجای دنیارا میگیره😭😭سقط تو ١۴ هفته بخاطر شک ب دوان بعدش جواب آمینو سنتز آمد سالم  جوا ...

خیلی متاسفم 

یعنی قبل جواب امینوسنتز دستور سقط دادن؟ بدون توجه به آزمایش ها و صبر برای نتیجه نهایی ؟

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

آزمایشگاه های که برای بهداشت هست هزینه نمیگیرند تا اونجا که من میدانم برای سونوگرافی هم اونایی که تأ ...

عزیزم بیمه تکمیلی چند درصد هزینه رو قبول میکنه؟و اینکه برای زایمان توی بیمارستان خصوصی بیمه تکمیلی چند درصد و قبول میکنه؟

عزیزم بیمه تکمیلی چند درصد هزینه رو قبول میکنه؟و اینکه برای زایمان توی بیمارستان خصوصی بیمه تکمیلی چ ...

بستگی به بیمه تکمیلی تون داره که مال کجاست و چقدر پوشش میده مثلا من همه آزمایشام به جز غربالگری رایگان بود بدون پرداخت یک ریال همش رو بیمه داد ولی قبلاً یه بیمه دیگه بودیم اون مثلا آزمایشات میشد ۶۰۰ باید خودت ۱۰۰ می‌دادی ازش برای بیمارستان خصوصی هم همینطوره خوبه که بری از اون بیمارستان هزینه رو سوال کنی

ی هفته دیگه باید صبر کنم تا سلفری جوابش بیاد شبا از استرس کابوس میبینم  خسته شدم از انتظار&nbs ...

عزیزم شرایط سخته میدونم نمیشه استرس یه مادر رو با حرف زدن و امید دادن کم کرد ولی من اکثر کسایی که اینجوری بودن و ریسک بالا تو غربالگری داشتن  دیدم سلفری دادن سالم بوده سرچ کن بخون امیدتو به خدا از دست نده انشاالله که سالمه سالمه

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم