2777
2789
عنوان

هزینه غربالگری های اول و دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 25010 بازدید | 153 پست
همون پروزه ی چتر رو پیاده کن خیلی خوبه بخدا من یه بار رفتم بیمارستان مادرشوهرم اومد ! چشمت روز بد ...

🤣🤣فقط نمایشی حضور داشته بنده خدا!!

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشهد کوهسنگی ۲  سونوگرافی دکتر فرشچی  کلا سونو هاش از جاهای دیگه ارزونتره و خیلی هم دقیق ...

مشهد 😐عزیزم شهر با شهر فرق داره !

حتی توی سوبسید بیمه و هزینه و بودجه!

تهران سرگردنه اس ! هرکی هرچی بگی باید بگیم چشم

مشهدیای عزیز باید ببینن به کارشون میاد .

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣فقط نمایشی حضور داشته بنده خدا!!

اومده بود که بگه هستم فقط به فامیل ! هرکی ام میپرسید میگفت یه روز رفتم پیشش موندم ! سخت بود !

یعنی میخواستم خودمو خفه کنم🤐🤐🤐اونهمه مادر و خواهرام موندن بخدا یک کلمه نگفتن !

زایمان عمرا اگر خبرشون کنم !

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

اومده بود که بگه هستم فقط به فامیل ! هرکی ام میپرسید میگفت یه روز رفتم پیشش موندم ! سخت بود ! یعنی ...

کار خوبی میکنی اینطوری منت هم سرت نمیفته آش نخورده و دهن سوخته!!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون ازمایش برداشتن اب جنین که درصورت بودن مشکل یا شک به مشکل خاصه ولی عزیزم خدا شمارو دوست داشت فرز ...

عزیزم ان شاءالله تن و بدن همه سالم باشه وای این بعد رو هم نگاه کنید تو خود ایران ما سالانه میلیون ها جنین سالم چه به صورت قانونی و چه به صورت غیر قانونی سقط میشن که حدود ۱۰۰۰ تای اونا مشکل دار هستند، شما اون ی بچه مریض و ایندش رو میگی ولی پس اون ۹۰۰ هزاران هزار نوزادی که کاملا ساملا و حق زندگی ازشون گرفته میشه رو در نظر نمیگیرین؟ دلیلش هم اونطوری که من خونده بودم به خاطر اینکه استانداری که تو ایران برای سنجش و تشخیص در نظر گرفته شده با عدد جهانیش فرقداره و برای همین خطا زیاد نشون میده، به هرحال هرکسی خود داند

عزیزم ان شاءالله تن و بدن همه سالم باشه وای این بعد رو هم نگاه کنید تو خود ایران ما سالانه میلیون ها ...

بعضی جاها که الکی فقط میترسوننت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ان شاءالله تن و بدن همه سالم باشه وای این بعد رو هم نگاه کنید تو خود ایران ما سالانه میلیون ها ...

میشه بپرسم امار سقط شما از کدوم‌منبع پزشکی معتبر میاد؟

هزارن سقط جنین سالم !!!!! سقط های خود خواسته رو هم توش حساب کردی؟ بله گاهی خود مادر یا دخترایی که باردار میشن و نمیخوان سقط میکنن و ربطی به مساله ما نداره!

اصلا و ابدا اجازه سقط قانونی سقط جنین سالم داده نمیشه مگر درموارد خاص خطرناک برای جان مادر که لازمه!

توروخدا یکم دقت کنید و امار خنده دار ندید !

میگیم خطای پزشکی؟! باشه درست ولی از هر ۱۰ میلیون شاید یکی اشتباه جنین غیرسالم بدونن و سقط کنند! برای یه سقط باید هزار بار بری پزشکی قانونی! خودشونم معاینه میکنن و بعد تایید !

شما سقط های خودخواسته یا اتفاقی بدون ربط به غربالگری رو هم حساب کردید !

یکم انصاف بد نیست !

بعضی جاها که الکی فقط میترسوننت

احتیاط شرط عقله اونم بخاطر خود مادر و بچه بارها ازمایش رو تکرار میکنن

مادری بود توی سه ماه جنین رو تشخیص داده بودن کاملا غیرنرمال و با بیماری و ناقص.جوریکه باهاش حرف میزدم گفت دکتر گفته خودش خواه ناخواه حتی میفته ! ولی تا الان هزار بار رفتیم پزشکی قانونی و ازمایش های اونا و هفت خوان رستم تا تایید کنن برای سقط ! اونم باز دارن بازی درمیارن!

اصلا و ابدا نمیزارن به راحتی بچه ای سقط بشه

انقدر این سالها سخت میگیرن که خود ادم میگه ولش کن بزار خودش خدای نکرده بیفته !

اگر همچین سقط های الکی و بی دلیل و اشتباهی توی ایران بود همینجا توی همین سایت صدای ملت درمیومد!

اتفاقا خیلی روی سقط حساسن و دقت میکنن بخاطر امار بهداشت جهانی و تولد توی ایران !

برای هر سقط دکترا باید هزار بار جواب پس بدن!

انومالی من تازه رفتم ۳۸۰😐

دولتی رفتی؟؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

میشه بپرسم امار سقط شما از کدوم‌منبع پزشکی معتبر میاد؟ هزارن سقط جنین سالم !!!!! سقط های خود خواسته ...

عزمزم مرجع زیاد هست اگر گوش شنوایی باشه.. براتون صرفا جهت نمونه  بخشی از مطالب سایت رو میزارم چون لینک رو خود نی نی سایت مجوز گذاشتن نداد شما خودت سرچی بزنی زیاده...و نخیر امار سقط جنین سالم خیلی بیشتر از اونی هست که شما فکر میکنید