2777
2789
عنوان

عزیزانی ک بچه نمی‌برید عروسی

282 بازدید | 21 پست

بچه هامونو کجا بذاریم دقیقا ؟؟؟؟؟ 

من پسر ۵ ساله دارم از اولم همه جا بردمش.عروسی دعوت بشیم حتما هرطوری بعدازظهر میخوابونمش ک شب اذیت نشه . تا وقتی هم ک رقص عروس داماد و فامیلاشون هست و داره فیلم برداری میشه اجازه نمیدم از کنارم بلند شه . بعدش میتونه بره وسط برقصه با بقیه بچه ها بازی کنه و شاد باشه . خودمم خیالم راحته . کسی هم منو بدون بچم جایی دعوت کنه قطعا نمیرم . 

🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ناراحت نمیشم کسی بدون بچه دعوت کنه چون واقعا بچه ها اذیت میکنن تو مراسم مخصوصا وقتی با بچه های دیگه میفتن بدتر میشن 

ناراحت نمیشم ولی خب عروسی هم نمی‌رم معذرت خواهی میکنم میگم امکانش نیست بچه مو جایی بذارم 

ما کلا عروسی و ختم با بچه نمیریم تو کل طایفه اینجوریم

عروسی و ختم سمت خانواده من باشه مادرشوهرم نگهش میداره

سمت خانواده شوهرم باشه مامانم نگهش میداره

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

دیروز تا حالا همه تاپیکا همین موضوع شده که بچها را نیارین عروسی .خوب درسته گرونی شده وخرج ها زیاده ولی واقعا اگه کسی بچشو گذاشت خونه کسی امانت ورفت عروسی ممکنه هزار تا اتفاق برااون بچه بیفته

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚

یه سری تالار یه جایی برای بازی بچه ها دارن که میشه بازی کرد

اما خب خودمم خیلی موافق بردن بچه به عروسی نیستم

هم بچه تو سروصدا اذیت میشه

هم واقعا به دفعات دیدم وسط رقش عروس داماد که کلی تمرین کردن رو خراب میکنن

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

تازگیا دیدم تو کارت می‌نويسن بچه نیارید حالا محترمانه تر 

کسی ک میدونه نمیتونه بچش رو کنترل کنه ک گند نزنه ب فبلم عروسی طرف خوب نره . اما من ک خودم میدونم بچم کنارم میشینه وتا اجازه ندادم بلند نمیشه چرا بچم رو دعوت نکنن منم پاشم برم ؟

🖤

من نیز 

منم بعداظهر بچمو میخوابونم قشنگ قبل رفتن سیرش مبکنم 

چون امکان داره اونجا غذا دیر بدن بچم اذیت نشه و دیگرانم اذیت نکنه 

کسی هم بگه بچتو نیار نمیرم و بهشم دلیل نیومدنم رو میگم

اگه کسی من میخواد باید بچمم بخواد

ما عروسی اونایی که بدون بچه دعوت میکنن نمیریم

بچه هامون پرستار شخصی ندارن که

نمیدونم با چه عقلی مینویسن بدون بچه 

پیش خودشون فکر نمیکنن خب طرف بچه رو کجا بذاره بیاد؟

دعوت نکنن کلا بهتره

{ خانم هستم }
کسی ک میدونه نمیتونه بچش رو کنترل کنه ک گند نزنه ب فبلم عروسی طرف خوب نره . اما من ک خودم میدونم بچم ...

میدونی چیه خیلی وقتا بچمون یه کاری میکنه از نظر ما نه هیچ ایرادی داره نه خرابکاری محسوب میشه اما از نظر دیگران خیلی رو مخه 

مثلا رقصیدن چندتا بچه اون وسط هیچ ایرادی نداره شاد باشن اما از نظر صاحب عروسی و کسی که هزینه کرده فیلمش خراب میشه و این حرکت رو مخشونه

بحث با احمق ممنوع 🤚

بچه ها آفریده شدن که از زندگی لذت ببرن تجربه کنن و همه چی رو عینی با چشم ببینن مگه بچه آدم نیست که عروسی نبریم پس بزاریم داخل غار در بسته بهتره 

اینایی که میگن بچه نیار تربیت بچه آشون هم مثل خودشون میشه