2777
2789
عنوان

اگه جاری‌تون…

325 بازدید | 27 پست

اگه شما خودت ۲۰۶ داشته باشی 

بعد جاریت ماشینش رو عوض کنه تارا بخره 

حس شما چیه؟! 

یه جاری دیگه هم ایکس ۲۲ داشته باشه 

حس نمیکنید شما خیلی پایین ترید 

و ارزشتون کمه 

حس نمیکنید بینشون شما اومدید پایین 

نظرتون برام مهمه واقعی نظر بدین دوستان 

اینقد خودم دفدغه دارم ب ماشین جاری فک نمیکنم 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارزش آدما به مدل ماشین نیست 

دست از مقایسه خودت با دیگران بکش .سرت به زندگی خودت باشه  برا خودت زندگی کن تا آرامش داشته باشی

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

ارع دقیقا حس میکنم اومدم پایین

تاپیکا چقدر چرت شدن اخه

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

کلا جاری هیچ جای زندگیم نیستن هیچ جا

کلا مهم نیس چی دارن چیکار میکنن

اگر کار خوب میکنن تحسین دارن اگر بد ب خودشون مربوطه 

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

از اونجایی که شما خودت سوار یکی از ارزوهای منی من نمیتونم نظر بدم😂

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

از نظر اقتصادی من خیلی از جاری هام سطح بالا تری دارم 

همینطور از از نظر شغلی که اونا خانومای خانه دار هستند و من پزشک 

اما نظر واقعی من این هست که هیچ کدوم نسبت به اون یکی برتر نیست چون همه مون انسان هستیم 

اینو به جون تو راهی عزیزم قسم میخورم 

و اگر جای ما برعکس بود بازم نظرم همین بود 

این دیدگاه های اذیت  کننده رو از خودتون دور کنید عزیزم 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

راستش دوتا جاریام که ماشین ندارند دوتا شونم مدلش از مال من بالا ترن ولی برام همین که کارهامو راه میندازه کفایت میکنه تا الان بهش فکر نکرده بودم راستش باهاشون رقابت ندارم 

اگر پولشو داری خوب عوضش کن