2777
2789

پدر شوهرم خیاطه و همیشه لباسهای شوهرم و پسرم میدوزع و خیلی سرمون منت می‌ذاره مثلا چن بار با لحن تند ب شوهرم گفته چرااینقد لباس واسه پسرت میخری شوهرم بی منت همه کار واسشون می‌کنه کلی خرجشون می‌کنه بازم طلبکارن شوهرم توقع داره لباساشو مفتی بدوزه می‌ره لباسهای خودش و پسر مو میده بهش چون اونا هم دارن از پول شوهرم استفاده میکنن ولی بازم پدر شوهرم اینارو نمی‌بینه تا لباسهای پسرمو میدوزع بهش میگه برو ب بابات بگو واسه منو پسرم پارچه بگیره  الان لباسهای پسرمو بهش داده گفته الان برو زنگ بزن ب بابات بگو ی برنج واسمون بیاره  درحالی ک شوهرم اصلا حساب و کتاب نمیکنه همینجوری واسه خواهرشوهرام برادر شوهرام واسه پدرش و مادرش خرج می‌کنه چن وقت پیش پدر شوهرم ی عمل داشت شوهرم سی  میلیون خرج کردش بردش بهترین بیمارستان ولی بازم پدر شوهرم اینجوریه و اگه شوهرم واسه ما خرج بکنه میگه پس ما چی ی لباس میدوزع کلی سرمون منت می‌ذاره برنج هم همیشه میخره براشون ولی نمی‌دونم دلیل این رفتارش چیه انگار کوره نمی‌بینه 

برات مهم نباشه تو به خودت اهمیت بده ب خودت برس شوهرت خودش باید سرش ب سنگ بخوره بفهمه .ببین آدما تا خودشون نخوان هر چقدم بگی فلانی خوب نیس باز کار خودشونو میکنن . بیخیال دنیا انقد کوچیکه ارزش حرص خوردن نداره 

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دیده بودم مادرشوهر اینجوری باشه پدرشوهر اینجوری ندیده بودم

باهاشون قطع رابطه کن

تازه خودت برا بچه ات و شوهرت بهترین لباس هارو بخر مگه مجبوری بدی اون بدوزه که منت بزاره

چرا میزاری شوهرت برا اونا خرج کنه؟؟پولاشو ازش بگیر پس انداز کن 🫤یعنی چی که به همه کمک میکنه

به خودت ظلم کردی اگه قطع رابطه نکنی

مادر شوهرم از اینم اعجوبه تره لباسامون بلوچیه وباید مردونه هارو بدیم خیاط بدوزه چون آمادش تو بازار نیس ولی همیشه ب شوهرم میگم بده ب یه خیاط دیگه باز میده ب باباش من قط رابطه ام باهاشون شوهرم و نمی‌دونم چیکار کنم ت مشت اوناست 

باشوهرت هم بشین صحبت کن بگو مثلا میخوام برا خونه مبل هارو عوض کن پولاتو جمع کن 

یه کاری کن نتونه به اوناپول بده 

شوهرتو بگیر تو مشتت مگه شوهرت پول رو بدون زحمت درمیاره که بریره تو شکم این و اون

بگو حق من و بچمه و راضی و نیستم به کسی بدی

من که بیخیالم ولی نمی‌دونم شوهرم کی سرش ب سنگ میخوره 

خب این ک بیخیالی نیست ولش کن اون پولو در میاره جونشو عمرشو میزاره برا کار کردن تو فقط رو خودت تمرکز کن .اگه بهت حرفی ام زدن چیزی نگو فقط برو از اونجا ک اعصابت بهم نریزه .اگه همسرتم خواست لباس بده ک پدرش بدوزه بگو من فلان جا لباس دیدم خیلی خوبه قیمتاشو جنسش بریم اونجا خرید کنیم .

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
باشوهرت هم بشین صحبت کن بگو مثلا میخوام برا خونه مبل هارو عوض کن پولاتو جمع کن  یه کاری کن نتو ...

مرسی از نظرت عزیزم حتما همین کارو میکنم نمی‌ذارم تااخرش اینجوری بمونه زندگیم

خب این ک بیخیالی نیست ولش کن اون پولو در میاره جونشو عمرشو میزاره برا کار کردن تو فقط رو خودت تمرکز ...

بیخیالم دیگه کاری نمیکنم دس رو دست گذاشتم دارن حقمو میخورم بجز تاپیک زدن کاری از دستم بر نمیاد شاید اینجا خالی ش

ده سالی میشه ازدواج کردم 

اوووه دختر تا الان نتونستی 🤦‍♀️چی بگم بهت من ۳ ساله ازدواج کردم نمیگم شوهرم تو مشتمه ولی الان ازم میترسه مثلا برا اینکه وقتی خونه اس خانواده اش زنگ نزنن گوشیشو بیصدا میکنه.یا اینکه یه کارهایی و دیگه نمیکنه چون رک حرفمو میزنم و نمیزارم کسی حقمو بخوره

من شوهرم به خانواده اش یه وسیله ایی از مجردی هاش دادبه خودشوهرم  گفتم حرومشون بشه که شد و اون وسیله خراب شد 

نمیزارم چیزی که میتونه زندگی خودمو عوض کنه بقیه ازش استفاده کنن😊

بیخیالم دیگه کاری نمیکنم دس رو دست گذاشتم دارن حقمو میخورم بجز تاپیک زدن کاری از دستم بر نمیاد شاید ...

بهت پول تو جیبی نمیده؟

مثلا بگه بیا این 1میلیون برو ارایشگاه یا برا خودت اصلا؟