2777
2789

اینجا تجربه خریدم از یک سایت فروش اینترنتی که کارش خرید از ترکیه است رو باهاتون به اشتراک می‌ذارم:

من صد روز پیش از سایت خرید انجام دادم که طبق توضیحات خود سایت مدا مود حداکثر باید دو هفته‌ای به دستم می‌رسید و هربار که جویای وضعیت سفارش می‌شدم میگفتن براتون ارسال میشه و طوری رفتار میکردن که در درستی کارشون تردید نکنی، ولی کم کم تاخیر در ارسال طولانی شد و وعده ارسال سفارش مدام تکرار و تکرار می‌شد و دیگه کلافه کننده شده بود و در عین حال که موجودی سفارشم رو در انبار ایران تایید میکردن برای ارسال سفارش بهانه میووردن، حتی برای ارسال سفارش، هزینه پستی هم دریافت کرده بودن، ولی دیگه بعد از یک مدت نه پیام ها رو پاسخ می‌دادن نه تماس ها رو، در نهایت از طریق سایت اینماد ازشون شکایت کردم چون این سایت نماد اعتماد اینماد داشت و من به خاطر همین با خیال راحت خرید کرده بودم ، درحالیکه که بعداً متوجه شدم کامنت های پیج اینستاگرامشون بسته است و حتی امکان ثبت نظر برای مشتریان سایت وجود نداره ، بالاخره داوران سایت اینماد رأی به نفع من صادر کردن و به کسب و کار مدا مود یک هفته مهلت دادن رضایت خریدار ( یعنی اینجانب) رو کسب کنه و یا کالا رو ارسال کنن و یا هزینه‌های پرداخت شده رو برگردونن، که سایت مدا مود هیچ کدوم رو انجام نداد.

جالبه که تجربه سایت ترب هم در همکاری با مدا مود خیلی کوتاه بوده، و به دلیل تخلف فروشگاه مدا مود فقط یک روز در سایت ترب همکاری داشته، و به دلیل تخلف مدا مود سایت ترب باهاش قطع همکاری کرده.

اینجا تجربه‌ام رو به اشتراک گذاشتم که کاربر دیگه‌ای مثل من دچار مشکل و خسارت مالی نشه 

ممنون از اشتراک تجربه ات 

من خودم خرید اینترنتی خیلی زیاد میکنم همین دیروز برام از خوزستان بسته رسید 

برای خرید از کشورهای اطراف من از diba online و bohoti خیلی خیلی راضیم 

چند تا پیج دیگه هم هستن ازشون خرید کردم مثلا کیف از زارا ترکیه خریدم یا ساعت از دوبی خریدم اما الان اونا رو‌یادم نیست  

مدامود کلاهبردار

من انلاین شاپ داشتم میخاستم همکاری کنم باهاشون تماس گرفتن کلی صحبت کردیم شاید دوسه ساعت شمارشون برای ترکیه بود حرفاشون یجوری بودنمیشد اعتمادکرد بعدش ازهمکاراپرسیدم دیدم نه واقعا نمیشه اعتماد کردبهشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از اشتراک تجربه ات من خودم خرید اینترنتی خیلی زیاد میکنم همین دیروز برام از خوزستان بسته رسید ...

خواهش میکنم ، من هم اولین خریدم نبود، خیلی ساله خرید اینترنتی انجام میدم و از همشون راضی بودم به خاطر همین اصلا انتظار نداشتم سایتی که نماد اعتماد اینماد داره این‌قدر راحت و تمیز داره جیب ملت رو خالی می‌کنه ، حالا سایت اینماد تصمیم به تعلیق نمادشون گرفته ببینم واقعا این کار رو انجام می‌دن یا نه 

خواهش میکنم ، من هم اولین خریدم نبود، خیلی ساله خرید اینترنتی انجام میدم و از همشون راضی بودم به خاط ...

بله یکبار به هر حال برای آدم پیش میاد دیگه 

منم همیشه میگم آخر یکبار سرم کلاه میره 

این آنلاین شاپها که من ازشون از خارج ایران خرید کردم نه سایت داره نه نماد اینماد 

اما منم فکر میکردم که دیگه آنلاین شادی که سایت و نماد داشته باشه مطمین و امن هست اونم ظاهرا دیگه نمیشه اعتماد گرد 

امیدوارم هیچ وقت براتون پیش نیاد

ممنون از به اشتراک گذاشتن تجربه تون.. من پارسال بهمن ماه از سایت مستر مانتو یه کاپشن سفارش دادم تا به الان نه سفارشم رو ارسال کردن نه وجه ام رو عودت دادم.. یکبار هم ثبت شکایت کردم از طریق اینماد هیچ خبری نشد.. واقعا نمیدونم چکار کنم دیگه... امیدوارم دوستان ببینند و از این سایت خرید نکنن و اگه امکانش بود راهنمایی کنن♥️♥️

ممنون از به اشتراک گذاشتن تجربه تون.. من پارسال بهمن ماه از سایت مستر مانتو یه کاپشن سفارش دادم تا ب ...

خواهش می‌کنم ، روند شکایت خیلی طولانی و خسته کننده است ولی من برای این که این سایت به این روند ادامه نده و آدمهای دیگه درگیرش نشن اینکارو انجام دادم ، و ارجاع به داوری دادم و تمام مستندات و تراکنش ها و اسکرین شات‌ها رو براشون ارسال کردم، الا امیدوارم لااقل سایت اینماد رو حرفش باشه و نمادشون رو تعلیق کنه و درگاه پرداخت رو براشون ببنده