2777
2789
عنوان

کسی هست بره پیویش؟ 🥲🖤💔

624 بازدید | 51 پست

دلم براش تنگه:) دو ماهه بغلش نکردم دو ماهه دستاشو نگرفتم دو ماهه موهامو نبافته:) دو ماهه هیچ خبری ازش ندارم دو ماهه بهم صبح بخیر نگفته دو ماهه از غذا هام ایراد نگرفته دو ماهه که غر غر نمیکنه دلم برا غر غر هاش تنگه دلم برا وقتایی که فشارم میوفتاد نگرانم میشد تنگ ششده دلم برای بو کردنش پر میزنه دو ماهه نیست که مراقبم باشه و بهم بگه چی بده و چی خوب دو ماهه که مراقبم نیست دو ماهه که دیگه حساس نیست روم دو ماهه دیگه حسودی نمیکنه🥲🖤دارم دق میکنم میشه یکی کمکم کنه فقط میخوام بدونم حالش چطوره:) 💔🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تل ندارم🤦‍♀️از اینستا فیک بزن بده خو

از اینستا خوشش نمیاد از اول نداشت:) چند شب پیشم توی روبیکا دنبالش کردم دیلیت اکانت زد واتساپم استفاده نداره فقط تل داره💔🥲سروش هم داره