2777
2789
عنوان

کسی هست بره پیویش؟ 🥲🖤💔

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 51 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲خیلی قرصه  جایی که کار میکنه کلی خانم میاد و میره

خب خودت با یه خط دیگه توی تلگرام پیام بده حالشو بپرس

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

از اینستا خوشش نمیاد از اول نداشت:) چند شب پیشم توی روبیکا دنبالش کردم دیلیت اکانت زد واتساپم استفاد ...

وآیسا فردا با خط مامانم از سروش پیام میدم درخواست بده بهم

متاهل💍اگه جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس و حرفات به.....
نه ولی رو به رو خونمون اومده میره سرکار:) یکسره جلو چشممه ولی هیچ جوره باهاش ارتباط ندارم حتی نمیخوا ...

پس چرا ولش نمیکنی؟حتما از جایه دیگه گرم شده ک داره ازت سرد میشه

پس چرا ولش نمیکنی؟حتما از جایه دیگه گرم شده ک داره ازت سرد میشه

اخه وقتی داشت میگفت نمیخوامت گریه کرد خیلی مغروره خیلییی زیاددد گریش به این راحتیا در نمیاد که بگم اشک تمساحع 

اومده رو به رو خونمون میره سرکار

منو میبینه وایمیسته همینطوری نگاه میکنه جوری که نگاهش نمیکنم متوجه میشم سنگینی نگاهشو