😭😭 هوففففف کاش نمیگفتم ولی کار از کار گذشته من فقط نمیخواستم مامانم رو احمق فرض کنه مامانم از ...
وای خیلی اشتباه کردی هم روشونو تو رو هم باز کردی هم دیگه مثل سابق نمیتونن باهم زندگی کنن .مامانت داغون شد
واقعا بعضی چیزا نباید بگی. باید ببینی و رد بشی.
مامانت چیکار کرد چی گفت به بابات
هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
😭😭 هوففففف کاش نمیگفتم ولی کار از کار گذشته من فقط نمیخواستم مامانم رو احمق فرض کنه مامانم از ...
میدونی چیه بعد یه مدت هر جور که بشه بین مادر و پدرت رابط گرمی ب وجود میاد ولی اون حرف همیشه تو ذهن مامانت میمونه یا فک نکن که بابات درسته میشه ن اون فقط حرفه ای میشه کار دنیای نمیشه چیزی کرد ولی اول واخر از هم جدا نمیشن فقط فاصله میوفته بینشون چند روز هم اعصاب خورد کنی مجردی کامل درک نمیکنی چی میگم میدونم هر کی جای تو بود میگفت ولی بعضی چیز ها رو نباید بکی
هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
اولش خیلی اعصابش خورد شد کلی حرفا زد طلاق خواست ولی امروز ی ذره اروم بود با بابام حرف میزد ولی س ...
بابات فهمید تو گفتی بهش؟
ی جورایی چون مامانم میگفت من خودم فهمیدم😭 دلم برا مامانم کباب شدههه
مگه خیانتش در چه حد بوده؟
چقدر بدو وحشتناک.مادرت درک میکنم چی میکشه.خداکنه بابات توبه کنه و دیگه نکنه از این کارا