2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم 😭از اینکه از خیانت بابام ب مامانم گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 40 پست
چقدر بدو وحشتناک.مادرت درک میکنم چی می‌کشه.خداکنه بابات توبه کنه و دیگه نکنه از این کارا

بابام مهم نیس

مامانم😭 بمیرم براششش

نمیدونم چیکاررکنم 

دلم نمیخاد ناراحت بمونه😭 عذاب وجدان میگیرمممم

چیکار کنممم 😭لطفاااا راهنماییم کنن

بابام مهم نیس مامانم😭 بمیرم براششش نمیدونم چیکاررکنم  دلم نمیخاد ناراحت بمونه😭 عذاب وجدان ...

باهاش حرف بزن..والله بخدا همه مردان همینن و پست.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم بهش اخه😭😭😭 لعنت بهشون😭

واقعا نمیشه چیزی بگی چون واقعا ناراحتیش بجای .و حق داره. باید بگذره تا یکم آروم بشه. بابات چیزی نگفت که ببخشی قبول داشت مقصر بوده

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

واقعا نمیشه چیزی بگی چون واقعا ناراحتیش بجای .و حق داره. باید بگذره تا یکم آروم بشه. بابات چیزی نگفت ...

اره

معذرت خواهی کرد

کلی التماس کرد

میگفت اشتباه کرده و این حرفا😭

ولی من الان دارم جون میدم 😭😭برا مامانممممم

ای خدا😭

اگر میدونستی که بعد فهمیدن مامانت جدا میشه اشکالی نداره گفتی اما اگر میدونی که جدا نمیشه و زندگی می ...

طلاق خاست

ولی اعصابش خورد بوده

ولی اینکه ی عمر گذشته 😭😭

ای خدا

بمیرم😭😭

یعنی میگی کارم درست بوده؟ چرا؟ 😭 چجوری ارومش کنم لطفاا راهنماییم کن😭

کارت درست بوده چون چشمای مادرت رو باز کردی شاید اولش براش سخت باشه اما بعد می‌فهمه که با چه آدمی زندگی کرده شاید پدرت هم حال مامانتو ببینه پشیمون بشه و خیانت نکنه دیگه