2777
2789
عنوان

خسته شدم از خانواده شوهرم😭😭😭

931 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من با شوهرم فامیل هستیم ۴ سال ازدواج کردیم هر روز دخالت‌های مامانش زنگ میزنه میگه تنها بیا اینجا و شوهرمو پر میکنه ازش پول میگیره و... بعد از اینکه رفت خونه مامانش و میاد خونه مشخصه پشت سر من حرف زدن اخم  میکنه و قهره بخدا خسته شدم لطفا راهکار بدید شوهرم خیلی به حرف مامانش درصورتیکه داداشش بخاطر زنش همش توی روی مامانش وایمیسته و اونم بیشتر دوست دارن من هر چی به شوهرم میگه مامانت بابات بهم بی احترامی کردن اصلا طرفم نیست چیکار کنم خسته شدم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور😐

ببین منم مشکل تو رو داشتم منم اوایل مث تو ناشی و بچگونه رفتار میکردم هر چقد مادرشوهرم اذیتم میکرد حرف میزد بهم میزاشتم کف دست شوهرمو جنگمون شروع میشد شوهرم از مادرش طرفداری میکرد منم هی حرص میخوردم و گریه میکردم ولی دیگه هیچی نگفتم اصلا به شوهرم حرفی نزدم مادرشوهرم حرفی میزد یا جوابشو میدادم یا اینکه اصلا خودمو سرگرم گوشیم میکردم انگار که تو اصلا وحود نداری و من نمیشنوم صداتو چندین بار اینجوری تکرار شد مادرشوهرم گذاشت پله پایینی و خفه شد دیگه  

ببین منم مشکل تو رو داشتم منم اوایل مث تو ناشی و بچگونه رفتار میکردم هر چقد مادرشوهرم اذیتم میکرد حر ...

عزیزم وقتی پدر شوهرت هم خونت باشه بهت بی احترامی کنه اشکت رو ببینه و خوشحال بشه و یه مادرشوهر که از این وضع سو استفاده کنه چی

مشکل من اینه مادرشوهرم پشت سرم حرف میزنه نه جلوی روم و شوهرم پر میکنه که شوهرم فقط خانوادش دوست داره

من قلبم هزار تیکه شده وقتی میبینم هم خونم داره باهام این کارو میکنه

عزیزم وقتی پدر شوهرت هم خونت باشه بهت بی احترامی کنه اشکت رو ببینه و خوشحال بشه و یه مادرشوهر که از ...

ببین گلم مادرشوهرم و خواهر شوهرم و برادرشوهرم با پدرشوهرم سایه ی منو با تیر سه شعبه میزنن هزاااران حرف میزنن پشت سرم همه کارم کردن هزاران نفرین میکنن هم منو هم خونوادمو ولی من اصلااا اهمیت نمیدم هیچ حتی ناراحتم نمیشم با دهن سگ که دریا نجس نمیشه میشه؟؟؟

عزیزم وقتی پدر شوهرت هم خونت باشه بهت بی احترامی کنه اشکت رو ببینه و خوشحال بشه و یه مادرشوهر که از ...

اصلا تو چرا جلوی اونا گریه میکنی؟؟؟؟اصلا تو چرا گریه میکنی؟؟؟ تو خودت نقطه ضعفتو دادی دستشون بعد میگی شوهرم و خونوادش مقصرن؟؟؟