2777
2789
عنوان

خسته شدم از خانواده شوهرم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 29 پست
ببین گلم مادرشوهرم و خواهر شوهرم و برادرشوهرم با پدرشوهرم سایه ی منو با تیر سه شعبه میزنن هزاااران ح ...

خب شوهرتون به حرف خانوادش نیست نه بیاد با شما دعوا کنه؟

اصلا تو چرا جلوی اونا گریه میکنی؟؟؟؟اصلا تو چرا گریه میکنی؟؟؟ تو خودت نقطه ضعفتو دادی دستشون بعد میگ ...

یه بار بخاطر کاری که شوهرم کرد دعوامون شد منو بزور برد خونه بالاش منم گریه ام گرفت اونام خوشحال شدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شوهرتون به حرف خانوادش نیست نه بیاد با شما دعوا کنه؟

اصلا شوهر من میاد میبینه من اصلا حرفی از اونا ینی خونوادش بزبون نمیارم خودش میفهمه کرم از کیه و اصلااااا حرفی از خونوادش و حرف و حدیثا نمیزنه ببین باید با شوهرت رفیق باشی دوست باشی بخدا ایناییکه میگم شعار نیس واقعیته با شوهرت مث زن و شوهرا نباش که فقط زن و شوهری زندگی میکنن و روزو شب میکنن رفیق شوهرت باش واسه یه مرد این جذابه و وابسته ی زنش میشه

یه بار بخاطر کاری که شوهرم کرد دعوامون شد منو بزور برد خونه بالاش منم گریه ام گرفت اونام خوشحال شدن

شوهر تو ینی پسر خودشون کار اشتباهیم میکنه تو با خونوادش دعوات میشه؟؟؟؟

شوهر تو ینی پسر خودشون کار اشتباهیم میکنه تو با خونوادش دعوات میشه؟؟؟؟

یبار من با شوهرم دعوام شد منو بزور برد خونشون اونام فهمیدن بعد گریه میکردم باباش گفت اول گریه هاته

اصلا شوهر من میاد میبینه من اصلا حرفی از اونا ینی خونوادش بزبون نمیارم خودش میفهمه کرم از کیه و اصلا ...

خیلی دلم از شوهرم شکسته بخاطرش هر کاری کردم قبل ازدواج ولی الان انگار دشمنشم

خیلی دلم از شوهرم شکسته بخاطرش هر کاری کردم قبل ازدواج ولی الان انگار دشمنشم

ببین شوهرت الان بعد ازدواج دچار دوگانگی شده نمیدونه تو حرف درست و راستو میزنی یا خونوادش بین شماها قرار گرفته کنترل رفتارش دست خودش نیس یمدت تو جلو اشکای خودتو مهار کن و یکیم اینکه اصلا گله شکایتی از رفتار خونوادش بهش نکن 

پشت سرت حرف میزنن تو روت حرف میزنن فک کن به یکی دیگه دارن میگن تو خودتو اونجا کلا سرگرم کن حالا با گوشی با کتاب خوندن اصلا توجهی به حرفاشون نکن 

یبار من با شوهرم دعوام شد منو بزور برد خونشون اونام فهمیدن بعد گریه میکردم باباش گفت اول گریه هاته

با شوهرت اصلا بحث نکن حرفی زد تو اصلا واکنشی نشون نده مخصوصااا روزاییکه میدونی قراره بری خونه مادرشوهرت یکمی بهش محبت کن تا رام بشه

ذکر یا ودودو 1001مرتبه بخون فوت کن سمت شوهرت یا روی عکسش توی خونتون جاهاییکه جلو دید نیس آب و نمک قاطی کن بریز. تو لیوان یبار مصرف بزار زیر وسایل تو پذیرایی آشپزخونه اتاق خواب خیلی کمک میکنه به روابطتون

خب شوهرم با من بد رفتاری میکنه

میدونم عزیزم دلیلشم اینه که خونوادش پرش میکنن تو اصلا باهاش دهن به دهن نشو از خونوادشم گله شکایت نکن پیشش تا خودش ببینه واست مهم نیست و کلا بیخیال این حرف و حدیثا بشه

میدونم عزیزم دلیلشم اینه که خونوادش پرش میکنن تو اصلا باهاش دهن به دهن نشو از خونوادشم گله شکایت نکن ...

مرسی عزیزم که همدردی کردی این راه هم امتحان میکنم برام دعا کن