2777
2789
عنوان

شوهرم درخواست ملاقات منو داده

568 بازدید | 19 پست

ما دیگ زندگیمون جداست  ولی اون میخاد بچه رو ببینه (هفت ماهشه بچم) حالا بچه بهونش میخاد منو ببینه منم نمیخام اصلا ریختشو ببینم  بچه رو میدم پدر و خواهرم ببرن اونم  گفته میرم دادگاه میگم ک تو نمیای بچه رو ول میکنی  . بچهها میترسم چیزی نکنه دهن بچم  ندزدتش 😭   بخدا بچه فقط وسیله جلو دستش برای تهدید منه    محل ملاقات کلانتریه  ولی من نمیخام شوهرمو ببینم  چیکار کنم ؟؟؟  

وقتی منو میبینه مدام تیکه میندازه مدام تهدید میکنه دعواهای وحشتناک راه میندازه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه را خودت ببر، تو کلانتری که نمیتونه کاری بکنه، به نیتش روزی 80بار الحسیب بگو و 100مرتبه یاودود بگو آروم میشن و دهنشون بسته میشه از دشمنی کم میشه، 9بار کوثر بخون از پشت به بهش فوت کن ازتون دور میشه چند بار تکرار کن نتیجه میده اگه نمیتونی به یه طرفی فوت کن ازتون دور میشه چند بار تکرار کن نتیجه میده