2777
2789

من برعکس خیلیا بزرگترین بدشانسی زندگی ندارم ! آخه تولد و زندگی من  خودشون هم بدشانسی‌ان و هم خیلی بزرگ !
بدشانسی بزرگتر از این که روز تولدت با روز ولنتاین یکی باشه؟! 🤷
تازه بدترش اینه که کسی رو نداشته باشی!!!
گریه کنید مسلمونا ! 😭😭😭😭

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نداشتن پدرمادر خوب ک بجای ابنک پشت بچش باشه چشمش ب دست ماس

شرایط کنکور ک ریده مال باش

رابطه های عاطفی اشتباه.کشور جهان سوم 

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

هیچ وقت فکر نمیکردم ی ادم اینقدر بدشانس باشه....    

آخ دیدین ! اند و آخر بدشانسیه!

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
دوران کنکوری بودنم افتاد ب کرونا

آخی! ایشالا دوران تحصیلتون بیفته به کرولا (کرونا و کرولا اسم دوتا مدل تویوتا هم هست !😂)

نداشتن پدرمادر خوب ک بجای ابنک پشت بچش باشه چشمش ب دست ماس شرایط کنکور ک ریده مال باش رابطه های عا ...

اشکالی نداره دوست عزیز !☺️ هیچ پدر و مادری دوس نداره چشمش به دست بچه‌ش باشه! اما گاهی وقتا چرخ روزگار اینجوری می‌گرده! مطمئن باش ده‌ها برابر اون پولارو به صورت مستقیم و غیر مستقیم و حتی نامحسوس به زندگیت برمی‌گرده!  حالا که خدا بهت این لطفو کرده که یه مدت هواشونو داشته باشی حداقل اوقات تلخی نکن! تو که کاره رو می‌کنی پس بذار با ضدحال و حالگیری نباشه! بذار از اینکه تو براشون هزینه می‌کنی لذت ببرن ! (من فقط به عنوان یه دوست و هموطن میگما وگرنه میتونی بگی به تو مربوط نیست و کارتو بکنی ☺️) اما اینو بدون اگه تموم پول دنیارو بدی نمی‌تونی یه پدر و مادر برا خودت بخری! تازه فک کن هرچیزی خرج کردی ، همه رو جمع کردی . چقدر بود؟! صد میلیون تومان ؟! بخدا با یه مشکل کوچیک کبد و کلیه همه‌شو ذز دست می‌دادی ضمن اینکه چقدرم عذاب جسمی داشتی! اما الان حداقل دعای خیر اونا رو داری ولو اگه خودشونم چیزی نگن !

فقط خواستی بگی کسیو نداریا😂

من به جا اون خیر ندیده ای که با تو نیست تولدتو دو روز زودتر تبریک بگم خوشحالت میکنه؟😂 نگی قبول نیست کادو هم میخوام!

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
فقط خواستی بگی کسیو نداریا😂 من به جا اون خیر ندیده ای که با تو نیست تولدتو دو روز زودتر تبریک بگم ...

شما که بی‌نظیری ! همین که درکشو داری یک دنیا می‌ارزه ، و راستش الان باید عنوانشو عوض کنم ! « بزرگترین خوش‌شانسی زندگیم اینه که سوالیه شیاه پوس بهم تبریک بگه (سزطان زبون گرفتم تا اسمتو گفتم !😂😂) 

فک کن ! باید اینو تو گینس ثبت‌کنن برای رکورد خوش‌شانسی! رکورد شاد کردن یکی دیگه! رکورد درک و فهم و انسانیت و مهربونی برای شما 🤗☺️

نمی‌دونم چرا بعضیا فک می‌کنن با مهربونی قراره یه تیکه ازشون کم شه؟!🤗☺️ دلت همیشه شاد ، با اختلاف نازنین‌ترین و مهربونترینی 🌹🌹🙏

شما که بی‌نظیری ! همین که درکشو داری یک دنیا می‌ارزه ، و راستش الان باید عنوانشو عوض کنم ! « بزرگتری ...

انشاالله شاد و سلامت باشید.🌹

ممنون از محبتتتون🌹🙏

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
انشاالله شاد و سلامت باشید.🌹 ممنون از محبتتتون🌹🙏

من از شما ممنونم 🙏 تو اون پست قبلی‌ام یادم رفت ازتون تشکر کنم و ضمنا بگم از دورترین دریاهای محبت تا خشک‌ترین کویر احساس!☺️ مشکلش این نیس که ! مشکل اینه که با گونی چطور آب دریا رو میشه آورد؟!😂 یعنی با آبکش آب بیارم بهتره تا با گونی! مگه گونیه ضدآب باشه!