2777
2789
عنوان

بزرگترین بدشانسی زندگی‌تون چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 24 پست
من از شما ممنونم 🙏 تو اون پست قبلی‌ام یادم رفت ازتون تشکر کنم و ضمنا بگم از دورترین دریاهای محبت تا ...

کاش زیر دکترا صحبت میکردید تا منم بتونم با فوقش لیسانسم جواب بدم.😅

اوج ادبیاتم اینه که بگم زبانم قاصر از اینه که لطفتونو پاسخگو باشم🌹🌿🌾

کفایت میکنه یا شرمندتون میمونم؟🤕😂

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از شما ممنونم 🙏 تو اون پست قبلی‌ام یادم رفت ازتون تشکر کنم و ضمنا بگم از دورترین دریاهای محبت تا ...

اوهووووم  باشه باشه حتما براش بیار اصن خودم میام کمک ات    

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله
کاش زیر دکترا صحبت میکردید تا منم بتونم با فوقش لیسانسم جواب بدم.😅 اوج ادبیاتم اینه که بگم زبانم ق ...

ببخشید که دیر جواب دادم! واقعا نمی‌دونم چرا اینو فراموش کردم !☺️ در جواب فرمایش سرکار خانوم باید عرض کنم که دکتر کجا بود قربونت برم؟! 🤷☺️همون «زبون قاصر از اینه که لطف شما رو پاسخگو باشمی » که شما با همون فوقش لیسانستون می‌فرماییدو به جان خودم اگه من بتونم بگم!☺️ حتی همین الان برای نوشتن اون جمله‌ی ادیبانه‌ی شما مجبور شدم دوبار تقلب کنم و کامنت‌ شما رو ببینم که بدونم چی نوشتین!☺️ 

خودتونو دست کم نگیرید! شما خانوما همین‌جوریش از ما آقایون ده بر صفر جلو هستین! چرا ؟ چون خدا هر اوسکولی رو دختر نمی‌کنه که !☺️ وگرنه شک نکنید ۹۰ درصد مردا دختر بودن! از جمله خود من !☺️☺️ 

پس همین که خانوم هستین از صدتا دکتر و مهندس بالاتر هستین و خیلی‌ام مهم نیست که مدرکتون چی باشه! بزرگترین مدرکو شماها دارین : مهر تایید خدا ! فراموش نکنید که اکثر فرشته‌های خدا دختر هستن ☺️🥰😍 ببینید شما خانوما چی هستین که هر خونه‌ای که زن توش نیست خونه نیست و خرابه‌س!

امیدوارم همیشه شاد باشید 🙏☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
ببخشید که دیر جواب دادم! واقعا نمی‌دونم چرا اینو فراموش کردم !☺️ در جواب فرمایش سرکار خانوم باید عرض ...

ممنون شما محبت دارید. و از لحنتون توی جواب دادن، معلومه انسان باشخصیت و فوق العاده خونگرمی هستید. خدا حفظتون کنه🌺🌼🌼🌺🙏

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
ممنون شما محبت دارید. و از لحنتون توی جواب دادن، معلومه انسان باشخصیت و فوق العاده خونگرمی هستید. خد ...

ممنون از شما که نگاهتون به آدما اینقدر زیباست 🙏☺️

شاد باشید 🙏

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
بزرگترین بدشانسی، بی عقل وبی هوش وبی استعداد بودنم.

اصلنم اینجوری نیست. شما همین الان داری به زیبایی تایپ می‌کنی ، چندین سال درس خوندی! همین گوشی موبایل که در حد یک کامپیوتر کوچیکه رو مثل موم تو دستت گرفتی و به راحتی باهاش کار می‌کنی ، پس می‌بینی که نه بی‌هوشی و نه بی‌استعداد! لطفاً خودتونو دست کم نگیرید ☺️. 

شما شاید فقط متوجه نشدین به چه مسائلی استعداد و علاقه دارید. همین ☺️

اصلنم اینجوری نیست. شما همین الان داری به زیبایی تایپ می‌کنی ، چندین سال درس خوندی! همین گوشی موبایل ...

حتی همون جمله آخر هم از بدشانسی وکم عقلی میاد.

وقتی نتونی استعدادت را کشف کنی ویا در جایی نباشی که حداقل کسانی بتونند اون استعداد را پرورش بدن بدشانسی.

اکثریت ایرانی ها همینطوری هستند ،بیشترمون شدیم علف هرز ی که حتی باغبونی نیست از بین ببردشون.

الکی رشد می کنند بدون اینکه آینده ای در انتظارشون باشه.

حتی همون جمله آخر هم از بدشانسی وکم عقلی میاد. وقتی نتونی استعدادت را کشف کنی ویا در جایی نباشی که ...

تورو خدا اینجوری نگو. مگه مردم جاهای دیگه چی هستن؟! شما چند سالتونه؟!