2777
2789

برادر من تازه نامزد کرده، ما هم از این مسئله خیلی خوشحالیم اونوقت به داداشم گفته من نگران خواهرتم انکار خون تو بدنش نیست. قلم هم به مامانم گفته ابجی خیلی پوستش سفیده عین شبح شده.من کلا پوستم خیلی روشنه  طوری که مویرگ هام معلومه ولی اینکه اینجوری گفتن دلمو شکوند.خوسحال بودم خواهر جدید دارم اما…

یا رفیق من لا رفیق له

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم زود قضاوت نکن

برای اینکه بدونی درست گفته یا نه 

برو یه آزمایش بده 

اگه همه چی اوکی بود انشاالله 

هروقت اینجوری گفت که ضعیفی میتونی متوجه بشی که داره الکی یه چیزی میگه 

اما ممکنه درست هم بگه 

قلم هم چیز بدی نیست بدن رو تقویت میکنه

خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری
یه نصیحت بشنو از من ای رفیق،کاندران نبود غرض.... با عضو جدید خانواده تون در نهایت احترام رفتار کن و ...

🙁🙁🙁

من حرفی نزدم اما شبح شدنم جالبه

یا رفیق من لا رفیق له

از همین اول جایگاهت رو محکم کن سوارت نشه

منم زنداداشم رو مثل خواهرم میدونسم ولی خیلی بی چشم و روئه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
عزیزم زود قضاوت نکن برای اینکه بدونی درست گفته یا نه  برو یه آزمایش بده  اگه همه چی اوک ...

قلم یعنی برادر دو قلوم.نه تازه آزمایش دادم همه چیز اوکیه.

یا رفیق من لا رفیق له
از همین اول جایگاهت رو محکم کن سوارت نشه منم زنداداشم رو مثل خواهرم میدونسم ولی خیلی بی چشم و روئه

مادرم گفته دخترم پوستش سفید مهتابیه.هیچ مشکلی هم نداره. من حرفی نزدم.اما به زنداداشم گفت دخترم پریودهاش خیلی سنگینه و پوستش قشنگه، نگرانش نباش.

یا رفیق من لا رفیق له
منم همین رنگی ام . هیچ وقت هم کم خونی نداشتم. دیگه زن داداش جدید دنبال عیب ایراد می‌گشته 

دقیقا خون نداره یعنی چی!؟من و داداشم دوقلوییم شبیه نیستیم اما هر دو سفیدیم یک رنگیم 

یا رفیق من لا رفیق له
دقیقا خون نداره یعنی چی!؟من و داداشم دوقلوییم شبیه نیستیم اما هر دو سفیدیم یک رنگیم 

لابد حسادت می‌کنه. به باور خیلی از مردم هنوز رنگ سفید نشانه زیباییه، من این نظر رو ندارم بهم حمله نکنین، دیگه خواسته بگه خیلی هم قشنگ نیست بی روحه

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕