2777
2789

گفت کاش حرف پدرمو گوش میکردم نه تو

در حالی که من چیزی بهش نگفته بودم خودش پاشو گذاشت تو یه کفش که هر طور شده میخوام مغا‌زه بزنم

من یه آنلاین شاپ کوچیک داشتم

هم زمان جایی کار میکردم که خیلی تایم کاری بدی داشت بچم آواره شده بود اومدم بیرون

شوهرم گفت نگران نباش مغازه میزنم دوتایی کار کنیم چون خودشم حقوقش کم بود و اذت میشدیم

یک ماهیه زمزمه ی جمع کردن مغازه  رو خودش و باباش میگن

هشت ماهه مغازه رو گرفتیم هر ماه از جیب دادیم کرایرو کاسبی به شدت کساد بوده

امروز میگفتم جمع نکنیم یکم دیگ صبر کنیم یه سال دیگ اخهوخیلی زحمت کشیدیم اذیت شدیم پول گڋاشتیم

گفت همیم یفاری که با طناب تو رفتم تو چاه برام بسه....

گفت بخاطر خودت میخوای مغازه جمع نشه اصلا بفکر زندگی نیستی

گفت یه اندازه کافی بد بختم کردی و خودتم سودتو کردی...

درحالی ک من هشت ماهه با بچه بخدا خیلی زحمت کشیدم خیلی اذیت شدم

قلبم از حرفاش هزارتیکه شد😔💔

اگر من بفکر زندگی نیستم چرا دوست دارم پا ب پاش کار کنم

چرااین حرفارو زد آخه

خُود خَزانیم‍ و دَم اَز شُوق‍ِ بَه‍ار میزَنیم‍!...🕊=)💎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ناراحت بوده ی جیزی گفته

ب دل نگیر دوست عزیز

خدا باعث بان.ی رو لعنت کنه ک تو این گرونی ۸ ماه از جیب بدی 

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

عزیزم ضررکرده عصبیه به دل نگیر  باسودکم کاسبی کنید چی میشه؟

از سود کمم گذشته یماه بددن سود گذاشتیم بارم همونه

کاری به دعوای زن و شوهری شما ندارم ولی دم عیدی ، مغازه تون جمع میکنین؟؟؟؟ کلا مغازه دار چشمش به شب ...

الان جمع نمیکنیم از الان میگن ک بعد عید جمع کنن

الان جمع نمیکنیم از الان میگن ک بعد عید جمع کنن

نترس شب عید جبران میشه، شما اشتباه بزرگت این بوده، پا به پاش بودی، بشین خونت، بگو این بخر، اون بخر، اصلا هم فکر نکن از کجا پول میاره، دور از جونت احمق بازی در اوردی.

هیچ سر کار هم نرو.

میدونی حسن این زنا که اصلا شوهرشون درک نمیکنن چیه، اگر یه بار فقط یه بار ، اندازه هزار تومن از خواسته شون چشم پوشی کنن، شوهر حلوا حلواش میکنه.

زن داداش من شب عید کلی خرید عروسی کرد، اونم همه مارک و ..... فقط خودش گفته بود، لباس خواب چیه، کلی پول بدی به یه وجب ساتن، مامان من هی میگفت وای چه به فکر، چقدر عاقله

نترس شب عید جبران میشه، شما اشتباه بزرگت این بوده، پا به پاش بودی، بشین خونت، بگو این بخر، اون بخر، ...

خوشبحال زنداداشتون😭

دلم میسوزه براش بخدا

هیکاری نمیکنه میگه تو سودتو کردی لباس برداشتی برای خد

ودت درحالی که خیلی خیلی کم دوسه تا دونه جیزی ک نیاز داشتم برداشتم اونم وظیفه شوهره خب بخره

هیجکاری نمیکنم همیشه بهم سرکوفت میزنه برای یه قرون دوهزار ولی تاحالا یه مسافرت نتونسته ببرتم بخدا انقدد گریه کردم به حال خودم هشت ماه خواب و خوراک ندارم اینه جوابم همش برو بیا تواینستا و روبیکا و ایتا فعالیت کن دیگ کار نمونده نکرده باشم😭

خوشبحال زنداداشتون😭 دلم میسوزه براش بخدا هیکاری نمیکنه میگه تو سودتو کردی لباس برداشتی برای خد و ...

اشتباه کردی دیگه، باید بشینی بگی لباس لازممه، اینجور مردا باید ادب بشن، حقش بود از مغازه دیگه لباس میخریدی و تازه سود اون مغازه دار رو هم میدادی.

من به خدا فقط یه یزی ، همیشه به زن داداشم حسادت کردم، همیشه هم به خواهرام میگم.

فقط فقط فقط خودش رو میبینه، مثلا مهمونی داره، اصلا مهم نیست براش ملت میوه خوردن، چای خوردن، تولد بچه اش برای خودش طاق هم زده بود، عین ملکه ها با بچه نشسته بود رو صندلی، برعکسش من اسگول، تمام افرادی که اومدن، تک تک افراد خانوادشونم که نیومدن، چک میکردنم تو یکبار مصرف براشون غذا ببرن.

منم از شما بدترم ها، از خودم میزنم ، جمع میکنم، شوهرم توهم پولداری برمیداره، حاتم بخشی میکنه، آخر اونروز گفتم، ببین حقوق تو زیاد نیست، من صرفه جویی میکنم که تو دستت بازه، دلیلمم اینه، تا قبل ازدواجت با من، تو توی همین شرکت بودی، ارزونی هم بوده، تو یه هزاری مس انداز نداشتی، دیگه هیچی نگفت شوهرم

اشتباه کردی دیگه، باید بشینی بگی لباس لازممه، اینجور مردا باید ادب بشن، حقش بود از مغازه دیگه لباس م ...

بخدا به همین وقت اذان قسم بدجور دلمو شکوند

هیجوقت نمیبخشمش