2777
2789
عنوان

داستان خیانت نامزدم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 27489 بازدید | 270 پست

استارتر امروز تاپیک زدی مادرشوهرم پولمو نداد یه همچین چیزی یعنی ساعت ۴ بعد تو همین یگ ساعت خیانت اتفاق افتاد؟ فکرنکن باور نکردم ولی واقعا این سوال شد برام

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

اسی اومدی تاپیک زدی توضیح دادی دوستان بخاطر خودت میان میگن برنگرد بعد میگی به شما ربطی نداره؟ خب چرا ...

همچنان باهاشه تاپیک هاشو ببین

کادوی نامزدم رو قبول بکنم یا نه

پس باهاش نیست چیه😐😐😐😐

✒️متاهل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی عکس میزاری؟؟ بعد زودی بردار

الان میان میگن همه جات عمله فتوشاپه فلانه 😐 عکس اخری ک مدل شدم بذارم؟ آرایش عروسه دیگه زیاده 

خودمم میدونم ارایشش زیاده 

الان میان میگن همه جات عمله فتوشاپه فلانه 😐 عکس اخری ک مدل شدم بذارم؟ آرایش عروسه دیگه زیاده  ...

اشکالی نداره همونو بزار 

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️
الان میان میگن همه جات عمله فتوشاپه فلانه 😐 عکس اخری ک مدل شدم بذارم؟ آرایش عروسه دیگه زیاده  ...

بزار

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
استارتر امروز تاپیک زدی مادرشوهرم پولمو نداد یه همچین چیزی یعنی ساعت ۴ بعد تو همین یگ ساعت خیانت اتف ...

نه عزیزم داستان پول اینطوری بود ک این فکر کرده من از دستش ناراحت شدم و گفتم پولو واریز کنه بخاطر ماجراهایی ک پیش امده اما من فقط قصدم گرفتن پول بود دقیقا دوروز پیش بود داستان پول 

.من صرفا بد نوشتم وگرنه اینطوری نیست اون راضی هم ک گفتم این بود ک همش عکسای مدل شدن منو میفرستاده برایه پسرش ک مثلا اونم تلافی کرده باشه 

من نفهمیدم نامزدن دوستان یا زن و شوهر؟ کات کردن یا با همن؟

کات بد نوشتم😐 نامزد سابق 

در حال حاضر من نمیدونم با زندگیک چیکار کنم این اتفاقا هم تازه افتاده اینطوری 

کلا مدل نامزدیت سواله ۲ سال نامزد بدون عقد خیانت نامزدت و ندونستن پدرت😐😐😐😐

😐 تو خبر داری از زندگی من ک منو قضاوت میکنی ؟ بابایه من کلا راضی نبود و مامانم راضیش کرد و خبر نداره که دوسپسرم بوده معلومه ک هیچ پدری خبر نداره 😐 فقط صحبت کردن 

منم همش صبر میکردم چون بهش شک داشتم دیگه دنبال زیر بغل ماری بخدا😐 ول کن موضوع اصلا الان اینا نیست