2777
2789
عنوان

داستان خیانت نامزدم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 27489 بازدید | 270 پست
من کفتم شما تصمیم بگیر من بمونم یا نه؟ خوبه والا  ب شما مربوط نیس  شاید بعدش این ادم زده ...

تو یاخودتو اوسکول کردی یا این جماعت ساده رو. 

توی نصف تاپیک هات خیانت زدی.بعد باز میگی زده زیرش؟ تو عقلم خوب چیزیه.باید حتما یه بچه بزاره تو شکمت تا ولش کنی؟ این همه بچه ی طلاق تو نی نی سایت ... کمه توام اضافه شو

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
ماشین بیمه داره دیگ مگ میخاد از حیب بده والا همش میگی دیه دیه... دیه رو بیمه میده تمام بعدشم چون ت ...

من در جریان نیستم اما میدونم داستانش خیلی کش پیدا کرده و اصلا نمیدونم حتی ماشین بیمه بوده یا نبوده 

فقط میدونم اینا خیلی میترسیدن از من مطمن باش یچیزی بوده ک میترسیدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیمونم باهاش  اما این کاربرای سایت ک میگن نمون خودشون بودن میموندن.. این آقا شرایط مالی خو ...

اصلابه این جیزا فکزنکن مطمئن باش یکی میاد سرراهت که اینوفراموش میکنی.

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
من نمیمونم باهاش  اما این کاربرای سایت ک میگن نمون خودشون بودن میموندن.. این آقا شرایط مالی خو ...

م گفتم نمون وخودمو نمیخوندم چوم پول برام ذره ای ارزش نداره اونم پول شوهر که اصلا 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

اسی اومدی تاپیک زدی توضیح دادی دوستان بخاطر خودت میان میگن برنگرد بعد میگی به شما ربطی نداره؟ خب چرا ...

عزیزم جواب همه رو ک اونطوزی ندادم😐 من همش ب این آدم شک میکردم ولی چیزی ازش در نمیومد اینطوری مثلا جواب نمیداد من فکر میکردم داره بهم خیانت میکنه اما بعدش با حرفاش خام میشدم 

تا اینکه فهمیدم حس شیشمم همش همش درست بوده 

تصادفش درچه حدبوده شاید خسارت جانی ومالی زیادی نداشته.پسرخواهرشوهرم ۶ماه کمابود ومقصرهم راننده بودکه ...

اتفاقا خسارت زیاد بود دقیق نمیتونم بگم چش شد چون شناسایی میشم ولی دیه اش یک میلیارد و دویست شد

تو هنوز با نامزدتی میپرسی کادوشو بگیرم یا نه بعد جماعت رو ایستگاه کردی

😐 تولد من ۲۳ دی بوده این اتفاق الان افتاده 😑 شما فک کن ایستگاهی 

چ کادویی داداش؟ من تاریخ دقیق دادم 

عجب گناهی کردیم نباید تاریف میکردم😑 

😐 تولد من ۲۳ دی بوده این اتفاق الان افتاده 😑 شما فک کن ایستگاهی  چ کادویی داداش؟ من تاریخ دق ...

اسی عکس میزاری؟؟ بعد زودی بردار

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️
عزیزم جواب همه رو ک اونطوزی ندادم😐 من همش ب این آدم شک میکردم ولی چیزی ازش در نمیومد اینطوری مثلا ج ...

هر کی میگه برنگرد واسه خودت میگه. منم بهت میگم بخاطر خودت. خدارو شکر کن تعهدی بینتون نیست هرگز برنگرد و خام نشو

اسی چون مامیگیم نمون میگی خودشون بودن میموندن ؟ 

ن عزیزم بخدا همه رو نگفتم منظورم شما نبودی کلا میگم آدما جایه هم نیستن از بیرون نظر میدن اما خودم میدونم درست نیست 

اصلا ببین من دیگه نمیتونم تحملش کنم یعنی دوسش دارم اما بودنش به شدت منو ازار میده و همش لعنت میفرستم به روزی که این آذم رو دیدم