2777
2789
عنوان

معجزه ی خدا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2423 بازدید | 135 پست
😍😍  میخواستم بیام تاپیک ازت تشکر کنم بگم تا یه سال دیگه انشالله منتظرم بمون دوباره تپلی میام ...

عزیزمی😘

آرزو برو دکتر تغذیه زیاد چاق نشی

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

عزیزمی😘 آرزو برو دکتر تغذیه زیاد چاق نشی

ب نظرت با این اقای پدر میتونم🥺🥲😏

خودم تلاش میکنم حواسم‌باشه و‌زیاد نخورم😁

عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر بودن، زیباترین شادی  دنیاست و نمی‌دانی من امروز  به خاطر توچقدر به اشک‌هایم لبخند زده ...

سلام

تبریک میگم 😍🌸

روز مادر خیلی ناراحت بودید...بهتون  گفتم ان شاءالله سال بعد این روز همراه فرزند تون جشن بگیرید ...‌خداروشکر 🌱 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
سلام تبریک میگم 😍🌸 روز مادر خیلی ناراحت بودید...بهتون  گفتم ان شاءالله سال بعد این روز همرا ...

سلام عزیزززم😍 

ممنونم گلم😍💙

اتفاقا میخواستم تگ کنم بگم بهت☺️

مرسی مهربونم خداروشکر با دعای شما دوستان لطف خدا شامل حال منم شد😍😍

انشالله بسلامت بیاد بغلم🙏🙏🙏🌺

عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام عزیزززم😍  ممنونم گلم😍💙 اتفاقا میخواستم تگ کنم بگم بهت☺️ مرسی مهربونم خداروشکر با ...

لطف دارید ممنونم🌱🌸

در چه روز های قشنگی‌.‌..این خبر خوش بهتون رسید 

دیروز تولد امام حسین علیه السلام بود 🌸

این ماه نیمه شعبان هم که تولد امام زمان علیه‌السلام 

فکر کنم تولدای دیگه هم هست 😍🥰

ان شاءالله که سلامت فرزند تون در آغوش میگیرید ،

عاقبت بخیر و خوشبخت شه 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
لطف دارید ممنونم🌱🌸 در چه روز های قشنگی‌.‌..این خبر خوش بهتون رسید  دیروز تولد امام حسین علی ...

اره عزیزززم🤩دقیقاااا🤩🤩🤩

سرشب ب همین موضوع فک میکردم و برکاتش🤩🙏

ممنونم مهربونم💙

ب نظرت با این اقای پدر میتونم🥺🥲😏 خودم تلاش میکنم حواسم‌باشه و‌زیاد نخورم😁

وای شوهرت از اوناس که میگه بخور بخور ضعیف نشی بچه جون بگیره خودت جون بگیری؟😂

خودت نامحسوس حواست باشه خوراکی هاتو نگه دار جلوی شوهرت بخور😉😁

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

وای شوهرت از اوناس که میگه بخور بخور ضعیف نشی بچه جون بگیره خودت جون بگیری؟😂 خودت نامحسوس حواست با ...

نه بابا این مدلی ام نیست والا😅😅 

هیچیش مشخص نیست چ مدلیه خدا خودشم مونده🥲😁🤭

سلااام عزیززززم ای جااااان چقدر خوشحالم ک مامان شدی😍😍😍😘

واسه منم دعاکن توروخدا یسال شد🥲

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

عزیزممم چقد خوشحال شدمممم انشالله بسلامتی بغلش کنی😍😍

قربونت برم مهربونم😍😍😍

الهی امین🙏💙

سلااام عزیززززم ای جااااان چقدر خوشحالم ک مامان شدی😍😍😍😘 واسه منم دعاکن توروخدا یسال شد🥲

فدای تو عزیززم بخدا همش دعاتون‌میکنم انشالله ب زودی تو و بقیه منتظرا هم مامان بشین😍😍🥰🙏

نی نی منم برام‌بمونه ‌وتجربه تلخ برام تکرار نشه🥺🥲🙏🙏🙏

انشالله ب زودی تاپیک بارداری بزنی❤️