2777
2789
عنوان

معجزه ی خدا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2423 بازدید | 135 پست
ایجااااااااان دلممممممممم خدایاااااشکرتتتتتت مبارکههههه قدم بچم برات خوب بود خخخخخخ البته هنوز نیو ...

😍😍😍 عزیززززم💙 

اره خداروشکر 🤩

خداحفظشون کنه برامون😍😍🙏

انشالله بسلامتی بیان بغلمون😘🥰

عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ارزو خوبی؟؟

تبریک میگم بهت نمیدونی چقد خوشحال شدم😍😍😍😍

انشالله ب سلامتی و دل خوش بغلش کنی

کاش دوقلو باشن😂😂😍😍😍

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
سلام ارزو خوبی؟؟ تبریک میگم بهت نمیدونی چقد خوشحال شدم😍😍😍😍 انشالله ب سلامتی و دل خوش بغلش کنی ...

سلام گلم قربونت برم من توخوبی 

مرسی مهربونم سلامت باشی 

الهی آمین عزیزم🙏🙏🙏

انشالله😁☺️

عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام گلم قربونت برم من توخوبی  مرسی مهربونم سلامت باشی  الهی آمین عزیزم🙏🙏🙏 انشالله😁 ...

عزیزدلی

😍😍😍❤️❤️

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
سلام.مبارک باشه عزیزم،انشالا بسلامتی بغلش بگیری😍😍😍 برامنم دعا کن خدا بهم یه دختر ناز سالم بده،دو ...

سلام گلم ممنونم عزیزم الهی امین😍🙏🙏🙏

انشالله عزیزززم😍 ب امید خدا به زودی زود یه گل دختر مهمون دلت میشه بعدشم میاد بغلت😍😍🙏

فدای تو عزیززم بخدا همش دعاتون‌میکنم انشالله ب زودی تو و بقیه منتظرا هم مامان بشین😍😍🥰🙏 نی نی من ...

انشالله ک همه چیز بخوبی و خوشی میگذره واست عزیزم نگران نباش😍❤️

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

سلام گلم قربونت برم من توخوبی  مرسی مهربونم سلامت باشی  الهی آمین عزیزم🙏🙏🙏 انشالله😁 ...

تو چطور همه عالمو آدمو اینجا صدا زدی گفتی بهشون 

بعد من هفت پشت غریبه شدم بقیه بیان بهم بگن؟؟؟

تبریک میگم 

کار درستی کردی دیگه هیچ وقت هیچی بهم نگو 

موفق باشی و سلامت به همه دعاها و حاجتاتم برسی.

باز شد سال ۱۴۰۴ و من ۷۲ کیلوعم🫤قول دادم از امروز رژیم باشم با هزار بار کلنجار رفتن با خودم بزور ۲۶ فروردین شروع کردم😐

تو چطور همه عالمو آدمو اینجا صدا زدی گفتی بهشون  بعد من هفت پشت غریبه شدم بقیه بیان بهم بگن ...

سلام  دیگه چ تگ کردنی وقتی خودت حرف نمیزنی و جواب نمیدادی منو ، سمیرا که بهت گفت دیدم جوابت رو،دیگه چ فرقی میکرد.... اینجا هم برای شکر گذاری زدم و خیلی از دوستام که‌ جویای حالم بودن دیدن و‌اومدن تبریک گفتن بهم ،خیلی ها هم منتظر خبرم بودن و هی سراغمو میگرفتن. 

انشالله توام موفق باشی و به همه ی آرزوهات

[QUOTE=328151249]@هیسبابا2    سلام دوستم خوبی 😍 منم ب ارزوم رسیدم  برام دعا من سالم بیاد بغلم🤩🥺

سلام قربون شکل ماهتتتت مامان خانومی مهربون،، خوش خبرباشی الهی،ان‌شاءالله صالح و سالم باشه و شادی و موفقیتهاشو ببینی،، زیرسایه پدرو مادر بزرگ بشه به حق علی.. 

خوشحالم کردی جونم، دنیا به کامت الهی💚💙💚

ببخش دیرجواب میدم ،1ماه بود نمیشد بیام سایت ،رمزمو قبول نمیکرد ،الانم یهویی شد.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
[QUOTE=328151249]@هیسبابا2    سلام دوستم خوبی 😍 منم ب ارزوم رسیدم  برام دعا من سالم ...

فداتشم گلم سلامت باشی انشاالله هرجا هستی دلت خوش باشه😍

قربون محبتت گلم انشاالله خدا گل دخترت رو حفظ کنه برات🙏🏻😘 هنوز سونو قلب نرفتم برام دعاکن همه چی خوب باشه🙏🏻🙏🏻

فداتشم گلم سلامت باشی انشاالله هرجا هستی دلت خوش باشه😍 قربون محبتت گلم انشاالله خدا گل دخترت رو حف ...

نشی که عزیزی ،، ای جاااان، نگران نباش عزیزم،ان‌شاءالله همون طور پیش بره که دلخواهته،، توکل برخدا، دلتو روشن کن و استرس نکش،، ان‌شاءالله خیره،، 

ممنون گلم،زنده باشی،،برات صلوات میفرستم به خوشی بگذرونی الهی💙💓💙

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
نشی که عزیزی ،، ای جاااان، نگران نباش عزیزم،ان‌شاءالله همون طور پیش بره که دلخواهته،، توکل برخدا، دل ...

قربونت برم من😘😘