گل پاسخ داد: «اَبله! گمان میکنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود میشکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال میکند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من زدم تو گوگل تا ۶ سال طول میکشه تا درست بشه چون تازه داره هورمون ها تشکیل میشه.
این که منظم بشه بله چندسالی طول میکشه. الان هم خطر جدی ای نیست، برای بالا و پایین شدن هورمون هاست و فشار و اضطراب هم روش تاثیر داره.
گل پاسخ داد: «اَبله! گمان میکنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود میشکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال میکند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
😂😂😂😂 اوکی نگران نباش ولی قرص آهن بخور من همیشه دوران پری قرص آهن میخوردم نزدیک دو ماه میشد که پری میشدم نمیخوردم این قرص رو یادم میرفت الان دوباره دارم میخورم تا جبران بشه اون چند روزی که نخوندم رو