2777
2789
عنوان

تو یک ماه دوبار پریودی طبیعیه؟ :/

130 بازدید | 11 پست

تو یک ماه دوبار پریودی اوکی؟ نزدیک دو هفته بود که پاک شده بودم و فهمیدم دوباره شدم و همش استرس دارم موندم طبیعیه یا نیست 

ما فراموش می‌کنیم که قبلا کی بودیم!؟

طبیعی که نیست.

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم اینطوری شدم دوماه پیش ولی دیگه تکرار نشد.نگران نباش.حتما از عصبانیت و استرس و آب و هواست&nbs ...

احتمالا چون من خیلی آدم استرسی هستم سر کوچیک ترین چیز استرس میگیرم و آب و هوا هم از جای خیلی آلوده یعنی تهران رفتیم شمال موندیم اینجوری شدم 

آره منم اینطوری شدم دوماه پیش ولی دیگه تکرار نشد.نگران نباش.حتما از عصبانیت و استرس و آب و هواست&nbs ...

من قبل حاملگی اولم اینطوری شدم بعدش خوب شدم و باردار شدم.همش از استرسه

من زدم تو گوگل تا ۶ سال طول میکشه تا درست بشه چون تازه داره هورمون ها تشکیل میشه. 

این که منظم بشه بله چندسالی طول میکشه. الان هم خطر جدی ای نیست، برای بالا و پایین شدن هورمون هاست و فشار و اضطراب هم روش تاثیر داره.

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
وای اسی الان اومدم ک همینو تاپیک بزنم😂😂منم دقیقا همینجوری شدم  صبح دوباره پریود شدم😂دو هفته ...

😂😂😂😂 اوکی نگران نباش ولی قرص آهن بخور من همیشه دوران پری قرص آهن میخوردم نزدیک دو ماه میشد که پری میشدم نمیخوردم این قرص رو یادم میرفت الان دوباره دارم میخورم تا جبران بشه اون چند روزی که نخوندم رو 

😂😂😂😂 اوکی نگران نباش ولی قرص آهن بخور من همیشه دوران پری قرص آهن میخوردم نزدیک دو ماه میشد که پر ...

الان میرم میخورم حتما

من همیشه آهن میخورم

شانسی که دارم موقع پریودی دردو اینا ندارم وگرنه دیوونه میشدم 😀

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....