2777
2789

میخوایم آیدا بزاریم بعد میگه نه اسم خوبی نیست و اینا اسم مذهبی بزارین شوهر خرمم بلد نیس جواب بده انقدر حرصم گرفته که فک کنم دارم کهیر میزنم تمام بدنم گر گرفته

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو ایشالا شما یه بچه دیگه بیارید اسمی که دوست دارید بذارید روش 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

این جور مواقع بگید بله مثلا چه پیشنهاد خوبی ،بهش فکر میکنیم ،و تمام و اون اسمی ح دوست داری بزار،هم احترام گذاشتی و فهموندی همه در حد پیشنهاد هست و تصمیم گیرنده نیستند

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

وای مادر شوهر منم فضول این چیزاس لباس عروسمو نمیزاره انتخاب کنم😑😑😑

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼