میخوایم آیدا بزاریم بعد میگه نه اسم خوبی نیست و اینا اسم مذهبی بزارین شوهر خرمم بلد نیس جواب بده انقدر حرصم گرفته که فک کنم دارم کهیر میزنم تمام بدنم گر گرفته
تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودتو اذیت نکن. آدمها حرف زیاد میزنن و بیشتر حرفاشونم حرف مفته. این چیزا رو با شوخی جواب بده. مثلابا خنده بگو هرکی درد زایمان و بزرگ کردنشو میکشه باید اسم بچه رو انتخاب کنه مثل شما که اسم (شوهرت هر چی اسمش هست) رو انتخاب کردین
حالا برعکس همین اتفاق برای من افتاد . خواهرشوهرم یه دعوای حسابی باهام مرد که چرا اسم بچه تو مذهبی گذاشتی و اصلا از ما نظر نخواستی و .. در حالی که پسرم سه سالش بود😶
مادرشوهر منم اسمی که دوست داشت و به همه فامیلشون گفته بود منم وقتی بچه ام به دنیا امد اسمی که دوست داشتم و روش گذاشتم و هرکی هر حرفی زد گفتم من از 5 ماهگی بچه ام و تو شکمم به این اسم صدا زدم و اسم دیگه ای نگفتم
بهتر تا به دنیا امدن بچه اصلا نگید چه اسمی انتخاب کردین
یه بار از زبون شوهرت بگو که شوهرم گفته فامیلیش از منه اسمش با تو🤩
حرفی که شوهرم واسه انتخاب اسم بچه هام زد.
و اگه بازم تکرار کرد رفتارشو بگو واسه انتخاب اسم بچه هاتون دستتون باز بوده هنوز سیر نشدین از اسم انتخاب کردن؟
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
وای نه من اصلا اینجور مواقع سیاست ندارم دوست دارم طرفو حر بدم
نه اونا مهمون یکی دو روز نیستند همیشه هستند باید از این ب بعد مخصوصا نی نی هم داره میاد و اختلاف و دخالت زیاد میشه باید بتونی با پنبه سر ببری و با سیاست جلو بری
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.