2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زده اسم بچمو مسخره میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 42 پست
حرص چرا میخوری ،مهم اینه اخرش کار خودتو میکنی

اره شوهرمم میگه خودم قراره اسمشو بزارم پس این دعوا بی معنیه اما چیکار کنم اعصابمو داغون کرده ذلیل شده

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو اذیت نکن. آدمها حرف زیاد میزنن و بیشتر حرفاشونم حرف مفته. این چیزا رو با شوخی جواب بده. مثلابا خنده بگو هرکی درد زایمان و بزرگ کردنشو می‌کشه باید اسم بچه رو انتخاب کنه مثل شما که اسم (شوهرت هر چی اسمش هست) رو انتخاب کردین

مادرشوهر منم اسمی که دوست داشت و به همه فامیلشون گفته بود منم وقتی بچه ام به دنیا امد اسمی که دوست داشتم و روش گذاشتم و هرکی هر حرفی زد گفتم من از 5 ماهگی بچه ام و تو شکمم به این اسم صدا زدم و اسم دیگه ای نگفتم

بهتر تا به دنیا امدن بچه اصلا نگید چه اسمی انتخاب کردین

اره شوهرمم میگه خودم قراره اسمشو بزارم پس این دعوا بی معنیه اما چیکار کنم اعصابمو داغون کرده ذلیل شد ...

شما بارداری حساس شدی ،این روزها رو لذت ببر واقعا ،بچه که اومد ایشالا بتونی با اعصاب قوی و اروم باهاش رفتار کنی

مادرشوهر منم اسمی که دوست داشت و به همه فامیلشون گفته بود منم وقتی بچه ام به دنیا امد اسمی که دوست د ...

بابا هر هفته یبار میپرسه کلافم کرده دیگه خوبه اسم بچه های خودش مذهبی نیستا

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...

یه بار از زبون شوهرت بگو که شوهرم گفته فامیلیش از منه اسمش با تو🤩

حرفی که شوهرم واسه انتخاب اسم بچه هام زد.

و اگه بازم تکرار کرد رفتارشو بگو واسه انتخاب اسم بچه هاتون دستتون باز بوده هنوز سیر نشدین از اسم انتخاب کردن؟

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
وای ایدا خیلی نازه  اصلا شعرهای شاملو میاد جلو چشمت خود به خود

اسم سلیقه ای هس هرکس از چیزی خوشش میاد

خدابیامرزه شاملو رو ولی آیدا بسیار بسیار قدیمی هس مثل آیدین

این جور مواقع بگید بله مثلا چه پیشنهاد خوبی ،بهش فکر میکنیم ،و تمام و اون اسمی ح دوست داری بزار،هم ا ...

وای نه من اصلا اینجور مواقع سیاست ندارم دوست دارم طرفو حر بدم

وای نه من اصلا اینجور مواقع سیاست ندارم دوست دارم طرفو حر بدم

نه اونا مهمون یکی دو روز نیستند همیشه هستند باید از این ب بعد مخصوصا نی نی هم داره میاد و اختلاف و دخالت زیاد میشه باید بتونی با ‌پنبه سر ببری و با سیاست جلو بری 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.