2777
2789
عنوان

خانمای متاهلی که میگن...

792 بازدید | 33 پست

به شوهر بی محلی کنی میاد سمتت 

در چه حد و چند روز و چطوری یعنی کلا حرف نزنم یا از لحاظ رابطه ...محل ندم 

یکی لطفاااااااااا بگه کمک کنه

والا نه تو خانواده نه تو مدرسه نه تو جامعه هیچ کوفتی از این چیزا یادمون ندادن حالا عین چی موندیم تو گل

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی محلی بدترین ضربه رو به همسر میزنه. 

و نتیجه عکس داره. 

اگه چندبار پسش بزنی،  دیگه نمیاد سمتت. 

بهتره کلاسای خانم کشوری رو ثبت نام کنی تا بهتر و جزیی تر این نکات رو یادبگیری. 

دنبال حرفای خاله زنک تو نی نی سایت هم نباش که ایناخودشون نیاز به تراپی دارن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من که به شوهرم بی محلی کنم سرد میشه حتی یه دیقه 

یعنی کلا اخماش میره توهم فِس میشه

اما هرچی محبت کنم ۱۰۰ برابرشو برام جبران میکنه و هرچی محلش بذارم و بیشتر بهش بها بدم از سمت شوهرمم چندین برابر بیشتر دریافت میکنم

این چیزا بستگی به همسرت داره

برای همه صدق نمیکنه

به نظرم کار اشتباهیه کلا

شما بهتر اول همسرتو بشناسی بعد

مثلا همسر من اگر سردی ازم ببینه ده برابر سرد میشه

من اگر خسته هم باشم همیشه با روی خوش بدو ورودش هستم

چون میدونم تون سردتر میشه

پس گرم رفتار میکنم

یکی از دوستام که الان دیگه ازدواج کرده با شوهرش از همون ابتدای دوستی قرار گذاشته بودن که حتی اگه با هم قهرن هم مواقعی که لازمه با هم حرف بزنن و به همدیگه کمک کنن. کار واجبی داشتن با هم حرف می‌زدن.

خودمم که دائم السینگلم ولی اگه قرار بر قهر باشه یه قهر لوس طور می‌کنم. مثلا حرف نمی‌زنم ولی دقیقا مثل دوستم مواقعی که لازم باشه بهش کمک می‌رسونم و کارا رو انجام ‌می‌دم.

ببین عزیزم منظور از یی محلی اون چیزی که شما فکر می کنی نیست 

مثلا به خودت برس و خوشگل کن ولی خوب سر خودت رو تو خونه به یه کاری گرم کن شوهرت که اومد باهاش سلام احوال پرسی گرمی کن و بهش توجه کن ولی خوب آویزونش نشو دیگه . مدام ازش ابراز عشق و محبت نخواه . یکم سرخود رو گرم کن و فاصله بگیر تا ببینتت  آدم وقتی زیادی به یه چیزی نزدیک میشه اون دیگه نمی تونه تو رو ببینه