2777
2789
عنوان

خانوما ،یعنی خواهرم بچش فوت کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 63 پست
یه طوری میگی انگار بچه بیست ساله بوده 

فرقی نداره اونم بنده خدا بود که احتمالا قلبش هم میزد 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من موقع دفع درد زیاد داشتم.با قبلش که میخواست سقط بشه

بعد دفع لرز کردم و روز بعد هم در حد پریودی‌ درد داشتم و دقیقا تا همون ۷ روز خون اومد

مال من خودش سقط شد

یدونه هم کورتاژ دادم که بعدش خونریزی نداشتم قبلش زیاااااد خون میومد و درد پایه پایه بود 

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
الان باهم بیرون بودیم کلی راه رفتیم ،نزدیک دوساعت راه رفتیم

سقط شده ولی حتما سونو‌کنه چیزی نمونده باشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
الان حالش خیلی خوبه مثل پریودی عادی هستش ،مگه سقط اینجوریه اخه؟مگه نباید درد وحشتناک و خونریزی زیاد ...

سقط شده.نگران نباشید.چون تو هفته های اول سقط کرده درد و خونریزی زیاد نداره

خدا جونم نی نی قشنگم و سالم تحویل بده.
سقط شده ولی حتما سونو‌کنه چیزی نمونده باشه

باشه عزیزم مرسی ،هرچی که گفتین رو براش خوندم یکم خیالش راحت شد ،همش فکر میکرد باید یچیز مثل گوشت دفع کنه نه لخته خون

الان حالش خیلی خوبه مثل پریودی عادی هستش ،مگه سقط اینجوریه اخه؟مگه نباید درد وحشتناک و خونریزی زیاد ...

نه دردش اونجوری که بعضیا میگن وحشتناک نیس 

من سقط داشتم تو شیش هفته فقط وقتی میخاد دفع بشه کمردردت شدید میشه 

اون درد زایمان طبیعیه که وحشتناکه عزیزم 

بعد بعضیام سوسولن آستانه دردشون پایینه وگرنه سقط شیش هفته چیزی نیس شاید هفته های بالاتر دردش وحشتناک باشه نمیدونم

نه دردش اونجوری که بعضیا میگن وحشتناک نیس  من سقط داشتم تو شیش هفته فقط وقتی میخاد دفع بشه کمر ...

عزیزم شما شش هفته سقط کردید فقط لخته های خون بود یا چیزای سفید مثل جگر سفید هم دیدید؟

باشه عزیزم مرسی ،هرچی که گفتین رو براش خوندم یکم خیالش راحت شد ،همش فکر میکرد باید یچیز مثل گوشت دفع ...

من خودم هشت هفته سقط کردم بدون قرص کیسه اب‌بود وجنین هم داخلش بود ولی مال من چون بدون قرص بوده سالم سقط شده بود  ولی شنیدم که سقط کردن و فقط بخته بوده  

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
من خودم هشت هفته سقط کردم بدون قرص کیسه اب‌بود وجنین هم داخلش بود ولی مال من چون بدون قرص بوده سالم ...

چی بگم والا ،دعا کنید دیگه راحت شده باشه😔دلم براش میسوزه