2777
2789
عنوان

خانوما ،یعنی خواهرم بچش فوت کرد؟

1529 بازدید | 63 پست

سلام بچه ها خواهرم ناخواسه باردار شده بود ،شش هفتش بود ،روش جلوگیریشون قرص و امپول بوده ولی بازم باردار شده بود 

دیشب ساعت ده دوتا سایتوتک گذاشت تو واژنش دوتا زیر زبانش ،یک ساعت بعد یکی واژن یکی زیر زبان و یک ساعت بعد دوباره دوتا واژن دوتا زیر زبان 

بعد یکم لرز کرد و خوابش برد ساعت ۴صبح از درد بیدار شد و رفت دستشویی دوتا لخته پهن به پهنای سه انگشت پشت سر هم ازش خارج شد و خونریزی داشت، تا ۱۲ ظهر هم سه بار ،هرسری اندازه یک بند انگشت ازش لخته خون اومده 

الان یعنی سقط شده یا نه؟الانم خیلی سرحال داره کارای خونشو میکنه و مثل پریودی عادی هستش.

یه دختر دوسال و نیمه داره یه پسر یک سالو نیمه ،شوهرش دیسک کمر داره ،وضع مالیشون بده ،اصلا شرایط بچه سوم رو نداشتن ،هرچقدر من و مامانم بهش گفتیم نگهدار گفت نه نمیتونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان حالش خیلی خوبه مثل پریودی عادی هستش ،مگه سقط اینجوریه اخه؟مگه نباید درد وحشتناک و خونریزی زیاد داشته باشه ؟فقط چندتا لخته دفع کرد دیگه درداش خوب شد و الان مثل پریودی خونریزی داره و خونشو تمیز میکنه غذا میپزه