عموم مهمونی گرفته مامان بزرگم و دوتا عمه هام رو با عموم رو دعوت کرده خانواده مارو دعوت نکرده دلم شکست اصلا چرا دعوت نکرده چون حتما بابام با شوهر عمم از هم بدشون می یاد خب اونارو دعوت نمیکرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عموی من برا پسرش نامزدی کرد و عقد کرد همه عموها و عمهامو گفت فقط بابای منو دعوت ...
متولد هفتادی ؟ به نظرم داری قضاوت الکی میکنی و حتما دلیل دیگه ای داشته
مگه اینکه خودشون علنی گفته باشن به این علته وگرنه خیلی مسخره ست این مسأله چه ربطی به تو داره اصلا
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
من کلا دوسال به خاطر درسم جایی نمیرم ولی اگه شعور داشت لاقل میگفت که ما مهمونی داریم ناراحت نشدید نه ...
هیچ کس مجبور نیست گزارش مهمونی ای که میده رو به شما بده عزیزم چون دلیلی برای ناراحت شدن شما وجود نداره خونه اوناست تصمیم گیرنده هم اونا هستن
شما میتونی توی شرایط مشابه اونا رو دعوت نکنین همین
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی زمین گرده (کارما)...............
اگه دعواشون میشد چی من هیج وقت ریسک نمیکنم دو نفر که قهرن با هم دعوت بگیرم ولی جدا جدا دعوت میکنم
مگه خروس جنگین که باهم دعوا کنن !
مگه قبلا همدیگرو کتک زدن
بحث لفظی بوده دلخوری شده قهر کردن و تمام
بعدشم آدم برادرش خیلی خیلی نزدیک تر از دامادشه
میدانم عزیزِ من...!همهمان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهممان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم
من نامزدم تولد گرفت داداشمو دعوت کرد منو دعوت نکرد 🤣🤣
اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚 اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️ اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺