2777
2789
عنوان

خونه عموم مهمونی بوده مارو دعوت نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دو نفر از هم خوششون نمیاد همون بهتر که با هم دعوت نشن ولی من جاشون بودم عمه ها رو یه روز دعوت م ...

من کلا دوسال به خاطر درسم جایی نمیرم ولی اگه شعور داشت لاقل میگفت که ما مهمونی داریم ناراحت نشدید نه اینکه قایم کنه ما بعدا بفهمیم

عموی من  برا پسرش نامزدی کرد و عقد کرد  همه عموها و عمهامو گفت  فقط بابای منو دعوت ...

متولد هفتادی ‍؟ به نظرم داری قضاوت الکی می‌کنی و حتما دلیل دیگه ای داشته 

مگه اینکه خودشون علنی گفته باشن به این علته وگرنه خیلی مسخره ست این مسأله چه ربطی به تو داره اصلا 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
خب هردو رو دعوت نمیکرد یا جفتشونو دعوت میکرد نهایت پدرتو شوهر عمت با هم حرف نمیزدن

اگه دعواشون میشد چی

من هیج وقت ریسک نمیکنم دو نفر که قهرن با هم دعوت بگیرم ولی جدا جدا دعوت میکنم

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

اگه دعواشون میشد چی من هیج وقت ریسک نمیکنم دو نفر که قهرن با هم دعوت بگیرم ولی جدا جدا دعوت میکنم

دوتا ادم ۵۰ساله بالغ انقدر شعور دارن توی خونه مردم دعوا نکنن اخرش این بود سلام و دیگه حرف نمی زدن باهم

من کلا دوسال به خاطر درسم جایی نمیرم ولی اگه شعور داشت لاقل میگفت که ما مهمونی داریم ناراحت نشدید نه ...

هیچ کس مجبور نیست گزارش مهمونی ای که میده رو به شما بده عزیزم چون دلیلی برای ناراحت شدن شما وجود نداره خونه اوناست تصمیم گیرنده هم اونا هستن 

شما میتونی توی شرایط مشابه اونا رو دعوت نکنین همین 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
 خونشه و اختیارشو داره 

دقیقاً...زور که نیست!😑

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
اگه دعواشون میشد چی من هیج وقت ریسک نمیکنم دو نفر که قهرن با هم دعوت بگیرم ولی جدا جدا دعوت میکنم

مگه خروس جنگین که باهم دعوا کنن !

مگه قبلا همدیگرو کتک زدن

بحث لفظی بوده دلخوری شده قهر کردن و تمام

بعدشم آدم برادرش خیلی خیلی نزدیک تر از دامادشه

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

من نامزدم تولد گرفت داداشمو دعوت کرد منو دعوت نکرد 🤣🤣

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

دوتا ادم ۵۰ساله بالغ انقدر شعور دارن توی خونه مردم دعوا نکنن اخرش این بود سلام و دیگه حرف نمی زدن با ...

مردا هیچ وقت بزرگ نمیشن دیدم که میگم مهمونی رو تلخ میکنن به بقیه 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد