2777
2789

عموم مهمونی گرفته مامان بزرگم و دوتا عمه هام رو با عموم رو دعوت کرده خانواده مارو دعوت نکرده دلم شکست اصلا چرا دعوت نکرده چون حتما بابام با شوهر عمم از هم بدشون می یاد خب اونارو دعوت نمیکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیگم کارش خوب بوده ها،نه اصلا هم کارش خوب نبوده... اما زوری که نیست جانم

شما هم براتون مهم نباشه و وقتی کسی مایل به آمد و رفت نیست،شما هم خودتون رو مشتاق نشون ندید!

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

نمیشه که باید عمتو دعوت میکرد یه بار دیگه شما رو دعوت میکنه اگه همتون رو دعوت میکرد تو خونه اش دعوا میشد خوب بود!

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

وقتی دو نفر از هم خوششون نمیاد همون بهتر که با هم دعوت نشن ولی من جاشون بودم عمه ها رو یه روز دعوت میکردم عمو ها رو یه روز اینطوری فکر کنم بهتر باشه می‌دونم دلت مهمونی میخواست ولی اونی که باید انتخاب کنه و مهمونی بده تصمیم گیرنده ست نه مهمان ،  شاید شما رو می‌خوان جدا دعوت کنن ناراحت نباش 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
عموی من  برا پسرش نامزدی کرد و عقد کرد  همه عموها و عمهامو گفت  فقط بابای منو دعوت ...

کی گفت به خاطر تو بود؟مگه با پسر عموت نامزد چیزی بودی؟ 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

خونشه و اختیارشو داره 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اصلا مهم نباشه برات این روابط فامیلی اونا دعوت کردن شما هم دعوت کن وگرنه شما هم دعوت نکن همه چیز تو این دنیا دو طرفست

همه‌ی کسایی که بهم بدی کردن رو می‌سپارم به خدا..نمیتونم ببخشم اونا رو ولی جواب بدی هاشون رو از خدا میخوام تو این دنیا ببینم...خدایا تو بزرگی عظمتت رو میخوام
نمیشه که باید عمتو دعوت میکرد یه بار دیگه شما رو دعوت میکنه اگه همتون رو دعوت میکرد تو خونه اش دعوا ...

هر دوتا رو  عوت میکرد هر کدوم دوس داشتن میرفتن نه که هیچی

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌