2777
2789
عنوان

خونه عموم مهمونی بوده مارو دعوت نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 47 پست
متولد هفتادی ‍؟ به نظرم داری قضاوت الکی می‌کنی و حتما دلیل دیگه ای داشته   مگه اینکه خودش ...

نه عزیزم قضاوت الکی نمیکنم 

جریانش خیلی طولانیه 

چون شما منو نمیشناسی نمیتونم توضیح بدم 

ولی عموم چون فک کرده بود ما ناراحت میشیم بابامو دعوت نکرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاً...زور که نیست!😑

تازه میگه  اونارو نباید دعوت میکرد 😂😂🙄

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

مگه خروس جنگین که باهم دعوا کنن ! مگه قبلا همدیگرو کتک زدن بحث لفظی بوده دلخوری شده قهر کردن و تما ...

نمیگم که جنگ تن به تن کنند همین که احترام هم نذارن هم زشته و یه شب تلخ برای همه میسازه 

من باشم مرض ندارم این همه هزینه کنم خستگی تو تنم بمونه دو نفر که از هم بدشون میاد دعوت کنم بعدم بگن مقصر من میزبانم با هم رو ب روشون کردم 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

بهتر وگرنه شمام باید جبران میکردین

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

تازه میگه  اونارو نباید دعوت میکرد 😂😂🙄

و از همه اینا جالب تر میگه حالا اگه دعوتم میکرد من نمیرفتما چون درس داشتم ولی خب دلم شکست که دعوت نکرده😶😶😶😆😆😆

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
نمیگم که جنگ تن به تن کنند همین که احترام هم نذارن هم زشته و یه شب تلخ برای همه میسازه  من باش ...

نمیدونم مردای شما چطورن ولی پدر من ا احترام جمع رو نگه میدارن

شما چطور عموت رو دعوت میکنید؟؟؟رفت وآمد دارید.

الان من دوتا از برادرشوهرام با هم حرف نمیزنند.من موقع مهمونی همه رو دعوت میکنم جز یکی از برادرها رو که مشکلی و حرفی پیش نیاد.

درسته من با جفتشون مشکلی ندارم وحرف میزنم.ولی ترجیح من تو دعوت اون برادری که منو دعوت میکنه واحترام میزاره. 

برادر دوم اصلا دعوت نمیکنه و فقط میگه برم وبخورم و پاشم .

یه روز که به سن و سال ن برس میفهمی که هیچ کسی هیچ کسی حتی ارزش یک لحظه ناراحتی و دلخوری رو نداره 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نمیگم که جنگ تن به تن کنند همین که احترام هم نذارن هم زشته و یه شب تلخ برای همه میسازه  من باش ...

خب اونطوری خواهرارو یه روز دعوت میکرد برادر هارو یکروز دیگه!

نه اینکه همه ارو دعوت کنی به جز یک برادر

این قصد دیگه ای هست

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

نمیدونم مردای شما چطورن ولی پدر من ا احترام جمع رو نگه میدارن

مردای ما دروغ چرا کنایه میزنن اگه ازکسی بدشون بیاد و نمیتونند آروم بشینن 

خب اونطوری خواهرارو یه روز دعوت میکرد برادر هارو یکروز دیگه! نه اینکه همه ارو دعوت کنی به جز یک برا ...

چون زن عمو گفتش اینجور باشه تا تو چشم مادرشوهر و خواهرای شوهرش عزیز باشه