2777
2789
عنوان

یه عده چقد بیشعورن

290 بازدید | 32 پست

من از هر لحاظ خوبم ظاهری اخلاقی اجتماعی ولی دوست ندارم ازدواج کنم چون یکبار عاشق شدم و اشتباه بود نمیتونم اعتماد کنم به این مردا که داریم میبینیم روزی هزار تا دردسر دارن ترجیح میدم رو خودم کلیک کنم تا پیشرفت کنم

ولی یه عده تا ادمو میبینن میگن لابد خاستگار نداری؟ 

کسی نمیخوادت؟شوهر برات پیدا کنم؟ 

و..... بابا دوست ندارم فضولی مگه 

جواب اینارو چیمیدید 

با هر سختی میخوام موفق شم و عملا مردارو عامل شکست در موفیقت میدونم 

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 

کاش این نوشته ها رو هر روز ی عده بخونن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به چپت بابا

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

دیدگاهت رو باید کار کنی روش این ی طرف

ندیده بودم طرف راس تو چشا نگا کنه و این حرفا رو بزنه پس توام راس تو چشاش نگا کن و بگو زندگی امثال شما شده عبرت برام‌

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

مردم فقط دوست دارن تو زندگی بقیه سرک بکشن

حالا انگار شوهرای خودشون بیل گیتس و برد پیتن

خودشون بدبخت عالمن 

بگو بجای حرف زدن به زندگیت برس 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

درکت میکنم .

برات مهم نباشه .

چند نفرم بودن هر بار منو میدیدن میگفتن حامله نیستی ؟

دختر دایی شوهرم یه بار تو یه هفته دوبار ازم پرسید 😐

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

جواب اخلاقی نیست اما می‌شه گفت به نظر من خیلی از ازدواج‌های ادامه دار هم موفق نیستن و بهتره پس از مشورت طرفین از هم جدا بشن؛ به نظرتون ازدواج شما این گونه نیست؟ اگر مشاور خوب بخواهید سراغ دارم😆

منم دبیرستانی بودم اهل دوست پسر و عاشقی این حرفهانبودم بعضی از همکلاسی هام بهم میگفتن مگه پیشنهاد هم داری حالا طرف خودش قیافه اش شبیه غروب جمعه است ها بعد به من تیکه می انداخت ایش

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
دیدگاهت رو باید کار کنی روش این ی طرف ندیده بودم طرف راس تو چشا نگا کنه و این حرفا رو بزنه پس توام ...

دیدگاهم به کنار ولی خیلی رو دارن تازه میگن حتما دوست پسر ذاری که میل به شوهر نداری 

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه