2777
2789

الان چن دقیقه هس تیر میکشه نمیتونه اصلا دراز بکشه فقط قلبشو گرفته قرصاشم دادیم وسی بوده اینجوری شده باشه؟بیمارستان هم امروز تعطیله جای کوچیکی زندگی می‌کنیم تو شهر نیستیم☹☹

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطره

حمله قلبی؟؟؟خواهشا چیزی میدونی راهنمایی کن

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  

اگه بیماری قلبی داره طبیعی یکم ماساژ زیر قفسه سینشم ی چیزی بزار ی ناپروکسن یکم بعد خوب میشه شده حتی تا ۳ یا ۴ ساعتم دردش مونده بعد رفته

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .
قرصشو‌ میخوره دردش خوب میشه ؟

الان سه باره اینجوری شده تازه قرصشو دادیم بدنیست بهتر شده ولی واقعا ترسیدیم چون داد میزد

بیمارستان هیچوقت تعطیل نیست شبانه روزیه  ببرش اورژانس

اینجا هست متاسفانه.دکتراش رفتن خیلی بیخیال چون حتی شهرستان هم نیستیم

اینجا هست متاسفانه.دکتراش رفتن خیلی بیخیال چون حتی شهرستان هم نیستیم

پس ببریدش نزدیکترین بیمارستان اطراف اگه شهرستانی اطراف هست اونجا ببریدش ک

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 
 اگه بیماری قلبی داره طبیعی یکم ماساژ زیر قفسه سینشم ی چیزی بزار ی ناپروکسن یکم بعد خوب میشه شد ...

باشه عزیزم تا نگاه بندازم تو قرصاش چون قبلا رگ قلبش گرفته بود یه کمی با داروگیاهی رفع شد حالا هفته دیگه وقت کنترلش رسیده باید ببریمش دکتر

اینا نشونه های مهمیه در اسرع وقت ببرش دکتر 

آره الانم میگم ببریمت شهر میگه ن بهتر شدم نمیدونم والا آدمی ک مریضه لج کردنش برا چیشه

پس ببریدش نزدیکترین بیمارستان اطراف اگه شهرستانی اطراف هست اونجا ببریدش ک

بهش میگم میگه بهتر شدم  از ی طرف بابامم خیلی بیخیاله میگه ولش کن😐😏حالا اگه خودش بود دنیا رو یه هم ریخته بود

بهش میگم میگه بهتر شدم  از ی طرف بابامم خیلی بیخیاله میگه ولش کن😐😏حالا اگه خودش بود دنیا رو ی ...

وای خدا از دست مردای بیخیال 

مامانم سردرد شدید داشت بابام اصلا با دکتر بردن و دکتر رفتن مشکل داره میگفت هیچی نیست خوب میشه 

مامانم خونریزی مغزی کرد فقط شانس اورد خونه یکی از اقوام بود اونا دیدن حالش خرابه زنگ زدن اورژانس 

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده