2777
2789
عنوان

خوشبخت ترین گل چیه به نظرتون

80 بازدید | 14 پست

گلای رز که بین جوونای عاشق تو کافه ها دست به دست میشن؟

گل محمدی که گلاب میشه؟

گل یاس که می‌ره تو جا نمازا جا خشک می‌کنه و بعداً عطرش خاطره میشه؟

فاضل نظری یه شعر داره میگه ای گل گمان نکن به شب جشن میروی شاید به خاک مرده ای ارزانی آن کنند...

شما بگین کدوم؟

(یکم قوه تخیل و شم هنری و روحیه مهربونه نیازه برای درک این تاپیک💚)

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل یاس و یه چیز قشنگ تر میگفتی خب

زیاد پیش میاد بزارن لای جانماز 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

به نظرم خوشبخت ترین گل نرگس

آره منصوب به بهترین آدم هستی 

گل شمعدونی

که آدمو میبره به دورانی که خونه ها حیاط بزرگ داشتن و یه حوض آبی وسط حیاط بود که دورش گلای شمعدونی توی گلدون خودنمایی میکردن یه هندونه وسط حوض یه شب نشینی ساده و لذت از اون منظره ساده و بی ریا

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

به نظرم گل نیلوفر که از یه مرداب میاد خوشبختره

تلخه سرنوشتش 🥲

راستش من از گل رز متنفر شدم

چون یا زیر پا له میشه یا میره آشغالی یا هم گم میشه تو خونه ای که دیگه تو خانم اون خونه نیستی

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

خوشبخت ترین گلی که چیده نمیشه ...

چیده شدن هم همیشه بد نیست به هر حال اون گل تا ابد زنده نمیمونه که چه بهتر خرج یه کار درست بشه 

چیده شدن هم همیشه بد نیست به هر حال اون گل تا ابد زنده نمیمونه که چه بهتر خرج یه کار درست بشه

فضا سبز و کمک به زیبا سازی بشدت مهم 

درختچه و گل و گیاه نماد زندگی در زندگی نوین ، هیچ وقت از همسرم نخواستم بهم گل هدیه بده و قرار شده به مناسبت سالگرد هامون درخت و درختچه بکاریم . هر کسی دیدگاهی داره من از کار ها مقطعی بدم میاد نتیجه ها طولانی باب میل ترن