2777
2789
شماکه نباید ناراحت باشی باید خوشحالم باشی اون اقا دوستداره برده باشه گفتن پول مهمه نه دیگه به این فل ...

خوشحالم اتفاقا خیلی ام خوشحالم . روزی صدبار خداروشکر میکنم مردی نصیبم شده ک واس اسایش و ارامشم حاضره جونشم بده .خاستم بگم شمام ک‌مینالی از زنا ک سنگ شدن و قلب ندارن و فقط پول میبینن مردام هستن ک عشق و معرفت زن رو نمیبینن . سالی ۴ بار خیانت فصلی میکرد و چشم پوشی میکردم 😂هر ۳ ماه ی صیغه ای جدید میگف چون تو از لحاظ جنسی تامینم‌ نمیکنی مجبورم😂😂😂😂

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل اینکه نمیخوای متوجه بشی میگم کلا اومدن شما تو همچین سایتی اشتباهه چون سایت زنونس دور از مردونگی ...

حرف منطقی بزن فضازی مجازی زن ومرد نداره تو سایت مردها زن پیدانمیکنی؟

استارترخب پول رفاه میاره خوشبختی میاره درصورتی که طرف مقابل خوش اخلاق وانسان باشه وگرنه اگه بیشخصیت باشه وپولداربه چه دردی میخوره براهمینه پسرها وخترا سعی میکنن با شخص پولدارازدواج کنن.البته این یه نظرکلی بودولی هستن کسایی که پول اولویت اولشون توانتخاب همسرنیست وبیشتر اخلاق وشخصیت طرف مهمه.

[QUOTE=327936376]آویزون فرق داره با کسی که نتونه عقده هایی که یه پدر ۵۰ ۶۰ ساله واسه دخترش فراهم کنه ...

آدما فقرشون رو هم انتخاب نمیکنن طبیعیه که اون کسیم که نتونسته توی ۲۰ سالگی پولدار باشه بخواد ازدواج خوبی داشته باشه و چه بسا به پاسطه اون ازدواج پیشرفت هم بکنه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
والا این آقا اومده تازه عضو شده تو سایت زنونه و دم از مردونگی و غیرت وعشق میزنه بابا تو برو اول یاد ...

فضای مجازیه دیگه زنونه مردونه نداره هرکسی با هر جنسیت و سن و عقیده ای میاد صحبت میکنه سخت نگیر خواهر 

مردا هم دیو دو سر نیستن ک اونا هم ب ی نوع دیگه ای گرفتارن...

خب بخاطر بی پولیه که خوبن مرد رو تو ثروت باید شناخت 

همه ک مثل هم نیستن

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

حرف منطقی بزن فضازی مجازی زن ومرد نداره تو سایت مردها زن پیدانمیکنی؟

آفرین چه خوب گفتی پس اون زنی هم که تو سایت مردونه حضور داره کارش اشتباهه هم شما و هم اون خانم 

اول باید یاد بگیری کجا و تو جمعی باید حضور داشته باشی و حرف بزنی بعد از مردونگی و غیرت حرف بزنی 

برو کار کن مگو چیست کار که با بیکاری و بیعاری نیست پول  

فضای مجازیه دیگه زنونه مردونه نداره هرکسی با هر جنسیت و سن و عقیده ای میاد صحبت میکنه سخت نگیر خواهر ...

عزیزم اینجا سایت زنونه اس و خانمها مشکلات زناشویی و چیزهای بهداشت و درمان و .... از هم سوال میکنن به نظرت حضور یه مرد تو همچین سایت مشکلی نداره؟ 

یه نمونه اش هم که دیدید همجنساشون درخواست دوستی میفرستن

عزیزم اینجا سایت زنونه اس و خانمها مشکلات زناشویی و چیزهای بهداشت و درمان و .... از هم سوال میکنن به ...

همونطور ک گفتم اینجا فضای مجازیه حموم عمومی ک نیس بخوای زنونه و مردونه اش کنی این حرفای قدیمی رو بریز دور مردا هم از همه مشکلات زناشویی و زنانه و همه چی خبر دارن چه اشکالی داره بیان محترمانه نظر بخوان و نظر بدن

درخواست دوستی هم خیلی راحت میشه با یک کلیک رد کرد اینکه معضل خاصی نیس