شماکه نباید ناراحت باشی باید خوشحالم باشی اون اقا دوستداره برده باشه گفتن پول مهمه نه دیگه به این فل ...
خوشحالم اتفاقا خیلی ام خوشحالم . روزی صدبار خداروشکر میکنم مردی نصیبم شده ک واس اسایش و ارامشم حاضره جونشم بده .خاستم بگم شمام کمینالی از زنا ک سنگ شدن و قلب ندارن و فقط پول میبینن مردام هستن ک عشق و معرفت زن رو نمیبینن . سالی ۴ بار خیانت فصلی میکرد و چشم پوشی میکردم 😂هر ۳ ماه ی صیغه ای جدید میگف چون تو از لحاظ جنسی تامینم نمیکنی مجبورم😂😂😂😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استارترخب پول رفاه میاره خوشبختی میاره درصورتی که طرف مقابل خوش اخلاق وانسان باشه وگرنه اگه بیشخصیت باشه وپولداربه چه دردی میخوره براهمینه پسرها وخترا سعی میکنن با شخص پولدارازدواج کنن.البته این یه نظرکلی بودولی هستن کسایی که پول اولویت اولشون توانتخاب همسرنیست وبیشتر اخلاق وشخصیت طرف مهمه.
[QUOTE=327936376]آویزون فرق داره با کسی که نتونه عقده هایی که یه پدر ۵۰ ۶۰ ساله واسه دخترش فراهم کنه ...
آدما فقرشون رو هم انتخاب نمیکنن طبیعیه که اون کسیم که نتونسته توی ۲۰ سالگی پولدار باشه بخواد ازدواج خوبی داشته باشه و چه بسا به پاسطه اون ازدواج پیشرفت هم بکنه
خب بخاطر بی پولیه که خوبن مرد رو تو ثروت باید شناخت
همه ک مثل هم نیستن
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
عزیزم اینجا سایت زنونه اس و خانمها مشکلات زناشویی و چیزهای بهداشت و درمان و .... از هم سوال میکنن به ...
همونطور ک گفتم اینجا فضای مجازیه حموم عمومی ک نیس بخوای زنونه و مردونه اش کنی این حرفای قدیمی رو بریز دور مردا هم از همه مشکلات زناشویی و زنانه و همه چی خبر دارن چه اشکالی داره بیان محترمانه نظر بخوان و نظر بدن
درخواست دوستی هم خیلی راحت میشه با یک کلیک رد کرد اینکه معضل خاصی نیس