2777
2789
عنوان

خوشتون میادالان ......

1604 بازدید | 49 پست
بهتون بگیم بسه اه چقدر از زلزله میگید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شما که نه خسارت مالی دارید نه جانی؟!!!!!!!!!!!!

جون ادم شیرینه ولی....

بنی ادم اعضای یکدیگرند

قصدم طعنه و کنیه نیس فقط خاستم بگم دنیا کوچیکه

کوه به کوه نمیرسه ادم به ادم میرسه

و در نهایت ما درکتون میکنیم و امیدواریم چیزی نشه
غسل من اشک چشامه یا ابا عبدالله * کفن من پیرهن سیامه یا اباعبدالله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامی ندا خیلی ها هم گفتن ما کاری نمیتونیم بکنیم تاپیک نزنید میتونستن که دلداری بدن.نمیتونستن؟

ما ممنون همه کسانی هستیم که در غممون شریک شدن.دستشونم میبوسیم
غسل من اشک چشامه یا ابا عبدالله * کفن من پیرهن سیامه یا اباعبدالله
میدونم منظور مریم جیه! یه تاپیک بود گفته بود اه بسه دیگه چقد حرف زلزله میزنید.

اره والا الان باید دید همین نظرو دارن؟

اما چیزه جدی نیست! اگه ترسیدین بگم من همیشه سایت لرزه نگاری رو (ینی هرشب) حتی قبل زلزله اهر همیشه چک میکردم از بس میترسم از زلزله، همیشه میاد زلزله تو تهرانم اما الان حساس شدیم هممون. زیر 4 ریشتر جدی نیست
همسرم! همین بس، که کنارت نفس میکشم.
مریم عمه پینار باید عادت کنی به نامهربونی بعضی ها ناراحت نباش

کاربر خوب هم زیاد داریم اینجا
خدای من ، همه مردم شکر نعمت های تو را می کنند، اما من شکر بودنت ، خدایا تو نعمت منی .خدا جون بابت همه چیز ممنونم
مریم جون به هر حال هر تا�یکی که دلهره و استرس بیاره نباید زیاد باشه ......... حتی همین موضوع زلزله امشب تهران در عرض 5 دقیقه هم نشد چنان بدنم میلرزه و یخ کردم که نگو ....... چون همون 5 دقیقه 3/ 4 تا تا�یک زلزله دیدم