2777
2789
عنوان

شروع زندگی ۳

188 بازدید | 7 پست

بعد رفتن مامان حامد از مامانم پرسیدم نظرت چیه گفت نمیدونم خانومه خیلی خوبی بنظر میومد باز باید با بابات مشورت کنم 

اون شب با بابام صحبت کرد و بابام اجازه داد برای خاستگاری بیان 

فردای همون روز مامان حامد زنگ زد به مامانم و قرار خاستگاری و برای آخر هفته گذاشتن 

توی اون چند روز کل بازار و برای لباس گشتم و آخرش یه شومیر زرد و طوسی گرفتم خیلی خوشگل بود دستاش تور بود و تا یه وجب بالای زانو کمرش کش میخورد و حالت قشنگی داشت 

سینی عروسی و با گلای خوش بو و خوشگل تزیین کردم کلی میوه آرایی انجام دادم و فکر میکردم که قراره منم مثل همه دخترا خوشبخت بشم 

ساعت تقریبا ۹ بود ک اومدن خونمون و صحبتاشون شروع شد باباش تنها نشست و حامد و مامانش پیش هم

بابام گفت چون شناختی نداریم باید یمدت صحبت کنن تا ببینیم اخلاقشون به هم میخوره یا نه 

مارو فرستادن داخل اتاق و ماهم مشغول عکس گرفتن شدیم

خلاصه اون شب گذشت و تقریبا دو هفته زیرنظر خانواده ها ما باهم ارتباط داشتیم سری دوم ک اومدن خونمون حرف مهریه و خرید جهیزیه بود دیگه حامد خونه داشت و دوتا ماشین 

قرار شد کل جهاز و بابای من بخره و ۱۱۴ تا سکه مهرم بشه 

از اونجایی ک کلی خاستگار داشتم مامانم میترسید ک فامیلامون با دخالتاشون به هم بزنن نظر داد ک دیگه نشون نکنیم و دو هفته دیگه توی یکی از مناسبت ها عقد کنیم اونام خیلی راضی قبول کردن

دو روز بعد یه روز صبح زود حامد بهم زنگ زد و گفت باید سریع ببینمت ترسیدم خیلی ترسیدم 

رفتم بیرون و گفت یه پسر به اسم مهدی میگه ک تو باهاش رابطه داشتی و چند ماه باهم دوست بودین و قرار بوده ازدواج کنین 

گفتم ما باهم رابطه‌ای نداشتیم و اون فقط یه خاستگار ساده بود 

باور نکرد و ازم خواست باهاش برم دکتر زنان

خوب یادمه فقط یچیز گفتم طلا که پاکه چه منتش به خاکه 

قرار شد خودش وقت بگیره 

همون روز ساعت پنج شناسناممو برداشتم و رفتم دکتر ( دکتر پزشک قانونی بود) از دکتر خواست که حتی مقعد و چک کنه که رابطه‌ای نداشتم

چک کرد و نامه داد وقتی نامه رو دادم بهش اونقدر خوشحال بود که همش میخندید و ازش عکس گرفت 

….

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزنیازنیست برای هر پارت تاپیک جدید بزنی که توهمون تاپیک قبلیت بزار کاربرهارو تگ کن

قشنگم اخه وقت نمیکنم همه رو بگم میخوام بعدا هرکسی خواست بخونه راحت بره تاپیک‌ دیگه داستانم زیادی طولانیه