2777
2789
عنوان

عقدم کمک می‌خوام به مشکل برخوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 45 پست
خب شما که اینقدر تیزهوش هستید چه طور به عقلت نرسید نمیتونی با یک دیپلم کنار بیایی؟ 

ببخشید من با سن کم فکر نمی‌کردم مهم باشه الان اصلا مسئله کنار آمدن نیست ببین اونا با خانواده اش بهم بی احترامی میکنن و دنبال اینم ارزشم برگرده اون اوایل اشتباه کردم و خیلی ارزش پایین آوردم 

عزیزم خیلی ربطت داره  اینک میگن زن و شوهر باید هم کفو باشن دقیقا همینه  هم قران گفته هم ...

خب بعضی ها چیزی نمیشه

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه بهش علاقه دارم 

علاقه را بگذار کنار . ایشون کیس مناسب شما نیست .‌شما فقط وابسته شدی اونم وابسته یک آدم که در یک خانواده سمی بزرگ شده . خودت را نجات بده اگر رزومه ای که گفتی درسته و حقیقت دارد .زندگیت را هدر نده .شأن شما در حد این آدم و خانواده اش نیست و بعدا علاوه بر اختلاف مادی به دلیل تفاوت سطح هوشی حسابی با این فرد مشکل پیدا می‌کنی که عشق و عاشقی از دماغت بیرون میاد .

علاقه را بگذار کنار . ایشون کیس مناسب شما نیست .‌شما فقط وابسته شدی اونم وابسته یک آدم که در یک خانو ...

راست میگم ولی میدونی خیلی اذیت شدم اون من مشکلی نداریم یه مدت خونه مامانش نمی‌رفتم رابطه خیلی خوب شده بود ولی بعد که رفتم برای اینکه اون دوست داشت بعد دو ماه همون آش همون کاسه است

ببخشید من با سن کم فکر نمی‌کردم مهم باشه الان اصلا مسئله کنار آمدن نیست ببین اونا با خانواده اش بهم ...

این خانواده مشکل دارند . شما سنتون کم بود سن پدر و مادر این آقا که کم نبوده که نتوانستند درست برخورد کنند . مشکل از شما نیست از سطح درک و درایت و شعور اون خانواده هم هست . شما کم سن و سال بودید اونها باید رعایت میکردند .

علاقه را بگذار کنار . ایشون کیس مناسب شما نیست .‌شما فقط وابسته شدی اونم وابسته یک آدم که در یک خانو ...

ببین میتونم بگن نمیخوایمش و اینکه مهریه ام نداریم بدیم طلاقش میدیم این شنیدم که گفتن به یه بنده خدایی

این خانواده مشکل دارند . شما سنتون کم بود سن پدر و مادر این آقا که کم نبوده که نتوانستند درست برخورد ...

ببین مثلاً من یه مقدار کادو داشتم برای عقدم و اون رفتم طلا خریدم ولی اونا بهم ندادن و عید بهم دادن یعنی یکسال بد بهم گفتن گم شده 

حالا که اینقد مهریه ات بالاس پس تهدیدشون کن به طلاق تا بترسن و رفتارشونو تغییر بدن

میشه بگن نداریم بدیم من مهریه بالاست به اضافه حقوق انسانی که زن داره به جز حق طلاق به نظرت میتونن بگن نداریم هر کاری میخوای بکن 

راست میگم ولی میدونی خیلی اذیت شدم اون من مشکلی نداریم یه مدت خونه مامانش نمی‌رفتم رابطه خیلی خوب شد ...

عزیزم شما در یک سطح نیستید و تفاوت دیدگاه دارید به نظر من .

اون پسر نمیتونه خانواده اش را کنار بگذاره شما هم به دلیل هوش و سطح تحصیلی بالاتر نمی تونید خیلی چیزها را بپذیرید و زیر بار برید و این کشمکش بیشتر هم میشه با زیر یک سقف رفتن . عزیزم ببینید این دوره زمونه خیلی ها راحت دکترا میگیرند چون سخت گیری ها به نسبت ده سال قبل کمتر شده اما شما با بقیه تفاوت دارید خودتون میگید جهشی خوندید لیسانس را شش ترمه تمام کردید ارشد را یک و نیم ساله و الان ترم یک دکترا هستید خوب یعنی باهوشتر و کوشا تر از هم سن و سالهاتون هستید پس این که بگیم دکترای شما هم تراز بقیه است به نظر من این طور نیست و شما حتی با یک دانشجوی دکترای همکلاس خودتون هم هم تراز نیستید چه برسه با یک دیپلمه

میشه بگن نداریم بدیم من مهریه بالاست به اضافه حقوق انسانی که زن داره به جز حق طلاق به نظرت میتونن بگ ...

نداشته باشن هم باید بدن چون در عر صورت گردنشونه..نهایتش دادگاه قسطی میکنه اگه ثابت کنن پسر درآمدی نداره..البته انشالله به حق فاطمه زهرا مشکلتون حل بشه و کارتون به دادگاه نکشه