2777
2789
عنوان

عقدم کمک می‌خوام به مشکل برخوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 45 پست
میشه بگن نداریم بدیم من مهریه بالاست به اضافه حقوق انسانی که زن داره به جز حق طلاق به نظرت میتونن بگ ...

اره که میتونند بگن .

یک قانونی هست به نام اعسار برو سرچ کن ببین میتونند .قانون هم حمایتشون می‌کنه 

عزیزم شما در یک سطح نیستید و تفاوت دیدگاه دارید به نظر من . اون پسر نمیتونه خانواده اش را کنار بگذا ...

ببین من وقتی عقد مردم به من گفتن حق نداری بخونی ولی گفتن دخترای ما هم میگن این مثل اونا ولی من به بدبختی به اینجا رسیدم با اینکه حق تحصیل و حق اشتغال داشتم الان می‌خوام برا این مسئله آخرین تلاشم هم بکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره که میتونند بگن . یک قانونی هست به نام اعسار برو سرچ کن ببین میتونند .قانون هم حمایتشون می‌کنه&n ...

اگه درخواست از جانب خودشون باشه چی باباش داره ولی احتمال میدم انتقال داده باشه البته من قصد ندارم درخواست بدم و با وکیل صحبت کردم چون طرف تعهد محضری داده که قبل عقد برام مسخره و به اسمم می‌کنه و جز شروط ضمن عقد آوردم دستشون بسته است 

دختر جون اینها خیلی حقه بازند .پدر و مادرت چی میگن ؟

نمیدونن فامیله و میگن ابتدا که اصلا باور نمیکردن الان دیگه شدم شهره شهر خیلی آبرو داریم ولی گیر کردم نمیدونم میتونن این راحت بندازم از زندگیشان بیرون الان مسئله غرورمه از فامیل خجالت میکشم خودم با بقیه مقایسه میکنم میگم این حق نبود مگه پی درس بودم این حقم نبود عزیزم من حتی وقتی بهم طلا رو دادن حتی به روش نیوردم

دختر جون اینها خیلی حقه بازند .پدر و مادرت چی میگن ؟

باورت میشه چون یه بار لباس گرون خریدم دیگه خودشون برا مراسم عیدی چیزی باشه میخرم در حد ارزون که برام بیارن

شما راهکاری برای من ندارین

چرا مثلا برات وسایل اینا نمیخره؟حتی اگه ازش بخوای؟نامزدتت پشتت هست اگه هست باهاش آروم با سیاست حرف بزن تا دخالت نکنن خانوادشون،پیش مشاور هم میتونی بری گلم

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
عزیزم از صدتا شاید یکی ، به نتیجه برسه 

من که عقیده ای ندارم ب حرف شما

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
عزیزم  چون شما این مدلی هستی عقیده ای نداری  در ضمن این حرف من نیست  

چه مدلییم؟

چرا مثلا برات وسایل اینا نمیخره؟حتی اگه ازش بخوای؟نامزدتت پشتت هست اگه هست باهاش آروم با سیاست حرف ب ...

نه نمیخره یعنی من بهش چند بار گفتم گفت اول برو خودت بخر ببینم برا خودت ارزشی قائلی منم برات میگیرم اون اوایل یه مقدار به پول داد برام خرید ولی بعدش خواهر زنگ زد چی براش گرفتی که شده 1 میلیون بعد دیگه یه وقتایی بریم بیرون غذا بخوریم 

نه نمیخره یعنی من بهش چند بار گفتم گفت اول برو خودت بخر ببینم برا خودت ارزشی قائلی منم برات میگیرم ا ...

از مشاور مشورت بگیر گلم واقعا موندم چیبگم