2777
2789
عنوان

ممنوعه ترین عاشق توروخدا بیا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 76 پست
سوالت بپرس 

توروخدا برا منم بگو😭😭هنوز دوستم داره؟ بلخره پشیمون میشه؟ اصلا دوستم داره در حاله حاضر؟ 

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
انشالله بله

عزیزم خواهشا میشه لطفا بگی من به هدفم میرسم یانه؟

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالت بپرس 

زندگیم چی میشه تو آینده

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بیخیال🙈

عزیزم میشه لطفاً بمنم جواب بدی؟ زندگی زناشوییم خوب میشه؟ رابطمون منظورمه؟ شوهرم علاقش بهم چقدره؟ مدتیه یجوریم.

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀

باز ملت اومدن تاپیک😒😒😒... 

شاید دونفر باهم دست دارن اخه... چرا اینجوری این شما اخه

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

پیشنهادم رو قبول میکنه ؟(پیشنهادم احساسی نیست) چه حسی بهم داره ؟ باهام وارد رابطه میشه؟ دلیل اینک ...

در مورد پیشنهاد دیشب گفتم 

حسش دوست داشتنه 

ولی مغروره،عمرا ک ازش بشنوی ک بگه دوستت دارم 

توی رابطه عاطفی باهشدمیری شاید ۴ وعد

غرورش دلیل بر سردیش است 

دورش هم دختر زیاده ولی پا نمیده 

کلا اخلاقشه

در مورد پیشنهاد دیشب گفتم  حسش دوست داشتنه  ولی مغروره،عمرا ک ازش بشنوی ک بگه دوستت دارم ...

مرسی عزیزم

ببخشید که انقدر سوال میپرسم 

راجب پیامی که بهش دادم دیده و جوابمو نمیده یاندیده؟

میگی حس این کاربر قوی هست  میگم از کجا فهمیدی؟ تو تاپیک خاصی جواب میداده؟

از اینجا که اول یه سری ویژگی ازت میگه بعد اگه درست دراومد یعنی میبینتت(به اصطلاح خودشون)

به من چندتا ویژگی گفت که همش درست بود .

تو همین تاپیک سوالت رو بپرس شاید جواب داد

در مورد پیشنهاد دیشب گفتم  حسش دوست داشتنه  ولی مغروره،عمرا ک ازش بشنوی ک بگه دوستت دارم ...

🫤کلی اذیتت کردم ببخشید 

به عنوان سوال آخر اگه تونستی جواب بده 

به پیشنهاد کارداده میخوام بدونم چقدر رو تصمیمش مصممه؟

واصلا این شراکت انجام میشه؟  

مبگم یکم انکار دودل شده چرا اون پیشنهاد رو داده ولی روش وایمیسته

مرسی عزیزم کلی لطف کردی 

دلیل اینکه چرا پیشنهاد شراکت داده رو نمیدونم ولی حس کردم روش مطمئن نیست و یه چیزی رو هوا گفته .

بازم مرسی ازت.

ببین عزیزم اگه خال توی صورتش داره یا جای جراحی روی دستش یکم با تاخیر و اکراه اما جواب خواهد داد

میشه واس منم بگی شغل ایندم چیه ؟ و ازمونمو چطور میدم 

دختری با روح بنفش💜