2777
2789
عنوان

با مادر شوهرم اینا تو یه ساختمونیم دخترم از بیمارستان مرخص شد بعد..

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 58 پست
از این ناراحتم که شبی که دخترم از بیمارستان بستری شد بچه های برادر شوهرم خونه ی پدر شوهرم بودن انقدر ...

من شوهرمو برده بودم عمل کلیه و تومور مثانه مادرشوهرم بیمارستان نیومد اومدیم خونه ام همون دیقه ام رفت عروسی نامزد بودیم ادم میمونه چی بگه

میدونم سخته ولی مجبوری روشتو عوض کنی فعلا سرسنگین باش ومحل نده تا بینم موضوع چیه علت چیه؟ راستی هم ...

من همیشه سعی کردم جوری رفتار کنم که مشکلی پیش نیاد جون خودم به شدت از دعوا و ناراحتی بدم میاد 

من شوهرم راننده هست خیلی مواقع چند روز خونه نمیاد همه ی کارهای بیرون و داخل خونه با منه همه چی

یکبار نشده یه نفر به من حتی در حد تعارف یه کمک بکنه 

تمام کارهام رو خودم میکنم که منتی سرم نباشه

شاید باور نکنی اما دخترم توی خونه ۲۵ روز تب داشت هییییچکس نیومد بهش سر بزنه چندبار دکتر بردیمش سرم زد درد کشید کسی نیومد بپرسه خوب شد یا نه  ؟

شوهرم میگه تو هم وقتی مشکلی پیش اومد نرو مگه دختر من بی ارزشه که اهمیت ندادن ؟توهم حق نداری بری

جالب اینجاست اون روزی که دخترم مرخص شد شوهرم هم تازه از جاده برگشته بود حتی یکم حفظ ظاهر هم نکردن جلو پسرشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا وقتی مریضی یا مشکلی پیش میاد براشون توقع همه چیز از من دارن و اینکه منم تا اونجا که تونستم کمکش ...

دیگه کوچکترین کاری انجام نده ، برادرزاده من دنیا اومده بود با وجود اینکه خودم بچه کوچیک داشتم رفتم بیمارستان پیش زن داداشم موندم چون خواهرش مریض بود میترسیدن نوزاد مریض بشه از یه شهر دیگه شبونه راه افتادم خودمو رسوندم  

کسی که براش مهمه می‌ره اینکه نیومدن یعنی مهم نبوده براشون 

دیگه گیریم بیمارستان کمکی از دستشون برنمیومد توی یه آپارتمانین زحمت اینم نکشیدن بیان عیادت نشون میده مهم نیست دیگه براشون 

از این آدما توقع خودت رو بیار پایین و حرص نخور 

فقط از این به بعد یه هل پوک هم جا به جا نکن توقع دارن ؟ خب داشته باشن انجام نده اصلا 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
من شوهرمو برده بودم عمل کلیه و تومور مثانه مادرشوهرم بیمارستان نیومد اومدیم خونه ام همون دیقه ام رفت ...

واقعا از مادر خیلی بعیده همچین رفتاری

خودش باید بالا سر پسرش میبود

ولی خب جای جبران هست

اینجور آدما فکر میکنن گرفتاری فقط برای دیگران هست خودشون هیچوقت به مشکل نمیخورن

😔😔😔عزیزم واقعا خیلی بده ....شما اگر مشکلی هم داشته باشید با عروستون دارید بچه بیگناه گناه داره دو ...

اره خب 

اصلا اگر با منم مشکل داشتم باید دیدن نوشون میومدن اون که از خون خودشونه

الان چند روزه مادر شوهرم حتی برای ۳۰ ثانیه هم نیومده به دخترم سر بزنه 

راستش خیلی برام سخته 

اگر بچه های برادر شوهرم بودن هر روز میرفتن بیمارستان یا خونه اما به بچه ی من که میرسه بی اهمیت میشن 

منم از این بعد مثل خودشون میشم 

دیگه کوچکترین کاری انجام نده ، برادرزاده من دنیا اومده بود با وجود اینکه خودم بچه کوچیک داشتم رفتم ب ...

خدا خیرت بده واقعا 

تو این دنیا خوبی ها به درد آدم میخوره و محبت رو زیاد میکنه و باعث میشه دست همدیگه رو توی مواقع سختی بگیریم 

نه دیگه

دیگه هر کار کردم تموم شد

منم از این به بعد میشم مثل خودشون 

هیچکار براشون نمیکنم

تو این یک ماهی که دخترم درگیر مریضی بود بخدا قسم مادر شوهر و پدر شوهرم ۱بار نیومدن سر بزنن به نوشون

منم به شوهرم گفتم دیگه نمیرم

پس چرا بهش میگن عمو ؟ چه توقعی یه سر زدن و زنگ زدن که چیزی از طرف کم نمیکنه بعدشم برادر پدرشه ناسلام ...

چی می‌گی؟

خب دو خط پایین تر رو بخون،گفت اشتباه کردم گفتم عموی شوهر!!!!!!!

نه برادر شوهر!!!

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

از این ناراحتم که شبی که دخترم از بیمارستان بستری شد بچه های برادر شوهرم خونه ی پدر شوهرم بودن انقدر ...

دیگه نکن هر کسم پرسید چرا بگو چون دیدم شما نیومدید فکر کردم شاید مایل نیستید ارتباط بگیرید البته منم دوست ندارم و به نظرم روشی ک انتخاب کردید خیلی خوبه من راضیم... 😝

من همیشه سعی کردم جوری رفتار کنم که مشکلی پیش نیاد جون خودم به شدت از دعوا و ناراحتی بدم میاد  ...

خب دیگه تمومه

همین که شوهرت جبهه نمیگیره واونارو توجیه نمیکنه تمومه

فقط سلام خدافظ دیگه هیچ رابطه ای نباشه مگه مهمونت کنن بری بشینی بخوری وبیای

عزیزم نظرشما رو توی تاپیک اینجور مادری دیدم و میخوام نظرتون رو درمورد تاپیک اخرم بدونم اگه میشه بخونید برام نظرتونو بگید

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

عزیزم نظرشما رو توی تاپیک اینجور مادری دیدم و میخوام نظرتون رو درمورد تاپیک اخرم بدونم اگه میشه بخون ...

سلام 

راستش یه لحظه از آینده ی دخترم ترسیدم نمی دونم تو این جامعه ای که به لطف بعضی ها هر روز بیشتر از روز قبل به فساد و تباهی کشیده میشع قراره چی به سر خودمون و بچه هامون بیاد؟

من مخالف ۱۰۰درصدیه آزادی و ولنگاری بی قید و شرط

م

یادمه قبلا هر ماه عروسی دعوت میشدیم اما الان به خاطر دخترهایی که خودشون رو خیلی ارزون و راحت در اختیار پسرا میزارن چند سالی یه بار عروسی داریم چون پسرا دیگه خیلی کمتر به سمت ازدواج و زن گرفتن میرن و از تعهد فرارین

تازه همونایی هم که ازدواج کردن و متاهلن دارن میرن سمت خیانت و دوستی های خارج از عرف 

من با حرفاتونم موافقم و امید وارم مردم هرچه زودتر سرشون به سنگ بخوره و دست از بی حیایی و بی عفتی بردارن که متاسفانه دودش تو چشم همه داره میره 

سلام راستش یه لحظه از آینده ی دخترم ترسیدم نمی دونم تو این جامعه ای که به لطف بعضی ها هر روز بیشتر ا ...

دقیقا عزیزم بعضیا رو دیدن میگن عروسی کمتره چه ربطی به این داره بخاطر اوضاع اقتصادیه و ....؟ ادم میمونه چی بگه تو روز روشن میخوان بگن هیچی نشده یا اینکه بی بند و باری اگرم هست به بیحجابی ربطی نداره ادم کفری میشه راستش بنظر من دگ درست نمیشه قط من دنبال اینم که همونی که خرابه و اونجوری میگرده بی ابرو بشه نه اینکه بشه یه زن امروزی روشنفکر و الگو واسه دیگران! من اطرافم دونفر اینجوری ان یکیشون همین الان طلاق گرفته هرز میپره و توی اینستاگرامش یه متنها میزاره انگار یه زن شادو همه چی تمومه یکیشون قبل ازدواج رابطهٔ ببخشید از پشت داشت حالا همون میاد خونهٔ ما پشت ایفون سرلخته میخواد بره روسریشو میندازه تو چشم من نگاه میکنه منم که ذاتشو میشناسم ولی نمیتونم چیزی بگم

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم