2777
2789
عنوان

با مادر شوهرم اینا تو یه ساختمونیم دخترم از بیمارستان مرخص شد بعد..

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 58 پست

توقع نداشته باش کسی برای بچه ت کاری بکنه و به خاطر بدنیومدن تو مصلحتی محبتی بروز بده  ، هیچی زوریش خوب نیست ، ولی توی موقعیت مشابه مثل خودشون برخورد کن حتما براشون مهم نیست که بعد از مرخص شدن عیادت کسی برن یا کسی بیاد عیادتشون

یا حتما وقتی که توی سختی های این چنینی هستن کمک نمیخوان اصلا ،  پس جای گله هم نمی‌مونه براشون 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه شد عموی دخترم رو میگم ببین من از برادر شوهرم توقع داشتم حداقل یه سر به دخترم میزد  چون ...

عمو معلومه که باید بیاد مخصوصا اگر روابط نزدیکی با هم دارید.

من طبق گفته‌ی خودتون فکر کردم عموی شوهر رو می‌گید✨

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

وقتی اومدم خونه هیچکس نیومد حالش رو میرسه حتی پدر شوهر و مادر شوهرم  منم از اون روز خونشون نرف ...

منم ۱۵ روز تو بیمارستان بودم مادر شوهر ۲ بار زنگ زد پدر شوهر هیچی آوردم خونه نیومدند طبقه بالایه خونشونیم به بچم یه سر نزدن والا پدر شوهره یه دقه اومد آبمیوه ها رو خورد رفت خواهرام بقیه هم اومدن ولی برام مهم نی چیکار کنم زندگی مو سیاه کنم فقط الان خیلی عوض شدم یکم کم تر بهشون توجه میکنم خودشون فهمیدن قضیه چیه و بهشون نشون دادم اصلا رفتارشون برام مهم نیست 

خود شوهرت کجا بود ؟ خوب عملا وظیفه شما و همسرت هست دیگه. 

درسته وظیفه ی من و شوهرم هست 

اما خب برادر و خواهر هم باید یه جاهایی کمک کنن به اعضای خانواده 

اگر قرار باشه همه نسبت به هم بی تفاوت باشیم که دیگا اصلا دنیا جای موندن نیست واقعا

شوهرم راننده هست سر کار بود 

الحمدالله که حال دخترت خوبه و اونام نیومدن و مدیونت نکردن. تو هم هرچی شد اهمیتی نده. این قضیه رو هم ساده طی نکن و خوب تو چشم شوهرت بکن که بعدا روش نشه توقعی داشته باشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
حالا واجبه عموی شوهر بیاد دخترت رو ببینه؟؟ به جای انقدر توقع داشتن از بقیه،توجه‌تون رو بذارید روی ز ...

پس چرا بهش میگن عمو ؟ چه توقعی یه سر زدن و زنگ زدن که چیزی از طرف کم نمیکنه بعدشم برادر پدرشه ناسلامتی پس برادر کی قراره به درد ادم بخوره؟

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
الحمدالله که نیومدن و مدیونت نکردن. تو هم هرچی شد اهمیتی نده. این قضیه رو هم ساده طی نکن و خوب تو چش ...

به شوهرم گفتم 

خودشم خیلی ناراحت شد 

ببین شما یه جا زندگی کنی بعد نوه ی ۵سالت ۴روز بیمارستان بستری بشه ۵دقیقه نری یه سر بهش بزنی؟؟؟

این واقعا ناراحت کننده نیست؟ 

منم ۱۵ روز تو بیمارستان بودم مادر شوهر ۲ بار زنگ زد پدر شوهر هیچی آوردم خونه نیومدند طبقه بالایه خون ...

منم از ۳شنبه که دخترم مرخص شده نرفتم و اگرم مشکلی براشون پیش بیاد نمیرم

میدونی از این ناراحتم که اگر برای بچه های برادر شوهرم اتفاقی بیفته سریع میرن سر میزنن دکتر میبرن اما دختر من تو این ۲۵ روزی که تب داشت هم  کسی نیومد بهش سر بزنه

باورتون میشه؟؟

نه هیچی از همین ناراحتم

میدونم سخته

ولی مجبوری روشتو عوض کنی فعلا سرسنگین باش ومحل نده تا بینم موضوع چیه علت چیه؟

راستی همسرت چی میگه؟

بعدنا بارفتارت وبی محلی ومهم نبودنشون به حسابشون برس.

تعجبه توی ی ساختمونین واینجورین .جاریم پیش مادرشوهرمه همه کاراش وگرفتاریاش گردن اوناس من که دورم هیچوفت هیچ کمک و حمایتی نبوده.

حالا مادرشوهرم گرفتار ی بیماری شده خداروشکر میکنم که کاری واسم نکرده الان بخان توقع داشته باشن .مث مهمون میرم هیجیم به روخودم نمیارم ولی جاریم داره جونش درمیاد چون بااااااید جبران کنه

پس چرا بهش میگن عمو ؟ چه توقعی یه سر زدن و زنگ زدن که چیزی از طرف کم نمیکنه بعدشم برادر پدرشه ناسلام ...

منم تصمیم گرفتم هر مشکلی پیش اومد دیگه نه سر بزنم نا کاری داشته باشم

حس میکنم دخترم رو بی ارزش کردن

به شوهرم گفتم  خودشم خیلی ناراحت شد  ببین شما یه جا زندگی کنی بعد نوه ی ۵سالت ۴روز بیمار ...

من زیاد بابت رفتارهای بقیه که تاثیری تو زندگیم نداره ناراحت نمیشم. میگم اینجوری دوست داره؛ پس منم از این به بعد به تناسب همین باهاش رفتار میکنم.

تو کل زندگیم همین بودم و همیشه هم بقیه از رفتارهای بدشون پشیمون شدن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
توقع نداشته باش کسی برای بچه ت کاری بکنه و به خاطر بدنیومدن تو مصلحتی محبتی بروز بده  ، هیچی زو ...

اونا وقتی مریضی یا مشکلی پیش میاد براشون توقع همه چیز از من دارن و اینکه منم تا اونجا که تونستم کمکشون کردم اما ناراحتیم از اینه که توی خونه بیکار بودن و نیومدن اهمیت ندادن

نوه ی خودشون بیمارستان بود دختر پسرشون که فقط ۵سالشه از این نزدیکتر دیگه ؟ 

منم از ۳شنبه که دخترم مرخص شده نرفتم و اگرم مشکلی براشون پیش بیاد نمیرم میدونی از این ناراحتم که اگ ...

😔😔😔عزیزم واقعا خیلی بده ....شما اگر مشکلی هم داشته باشید با عروستون دارید بچه بیگناه گناه داره دوست داره دورش شلوغ شه دردش یادش بره اصلا یکم خدا به بعضیا بلانسبتتون نه احساس داده نه فهم شعور نه لیاقت عروس خوب داشتن تمام سعیمون میکینم خوب باشیم باز کرم میریزن