2777
2789

گاو شکم پر🥰

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدید یعنی چی ؟ 😅 

یعنی برنج و خورشتی نباشه ؟ 

سالاد الویه ، سالاد ماکارونی ، سالاد سزار ، تاس کباب

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

کباب حسینی 

بزن نت دستورشو 

هویج پلو با خلال پسته و بادام و گردو و مرغ و زرشک

کلم پلو بزن نت دستورشو

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

سالاد لوبیا چیتی

لوبیا چیتی پخته. سیب زمینی پخته مربع ریز خورده شده. سس مایونز. شوید تازه خورد شده.خیار شور ریز خورد شده.مرغ پخته ریش ریش شده یاااا تن ماهی.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مثل همیشه تاپیکایی که به شکم مربوط میشه بازدید زیادی داره ولی تاپیک کتاب که برای زندگی لازمه استقبال نمیشه 😑

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 

موساکا

بادمجون حلقه و سرخ شده

گوشت چرخی و پیاز داغ و رب سرخ شده..مایه ماکارونی..

فلفل دلمه.

سزب زمینی خلالی نتزک سرخ شده.

مث لازانیا لایه لایه بریز. بع جای نون لازانیا   بادمجون یگبزار. بینش پنیر و سس بشامل

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

دستت درد نکنه😂یه غذا معمولی مثل زرشک پلو و مرغ تو همچین مایه هایی

دلمه سیب زمینی بزار

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
 دستت درد نکنه😂یه غذا معمولی مثل زرشک پلو و مرغ تو همچین مایه هایی

ته انداز مرغ

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚
مثل همیشه تاپیکایی که به شکم مربوط میشه بازدید زیادی داره ولی تاپیک کتاب که برای زندگی لازمه استقبال ...

اگه منظورتون از کتاب اون کتاب شفای زندگی که همون بهتر مردم این کتاب های زرد رو نخونن

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.