2777
2789

دوستان من دیگه توانم تموم شده دردفاع از خودم درمقابل این کثافتا بدتر زمانم ازدستم رفتهههه توروخدا فقط یه راااه بگید من انجام بدم ازینا انتقام بگیرم حالمم خوب بشههههه

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین موفقیت که گفتید بهترین راه انتقام و صد البته شاد بودن

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

نه.

انوقت بدتر رو سرت آوار میشن .

انتقام یعنی بزنی زندگیاشون رو داغون کنی آتیش بزنی .

وگرنه اونا هم‌پیشرفت زیاد خواهندداشت

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

قطعا . اینکه رشد کنی و پیشرفت کنی

در هر صورت به نفعِ توئه

چه از لحاظ موقعیت ... چه سوزوندن😃🤭

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
موفقیت  پیشرفت  همیییییین برو شروع کن بروووووو بجنب

ببین اینا واقعا سم خالصن منم نمیتونممم جدا زندگی کنممم همش میگن تو هیچی نیستی مالااا بهتریم ما خوبیییم پس پیشرفت و مدفقیت دهن گشادشون میبنده انتقاممو میگیره میخوام حرررصشون دربیااااد

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

میدونی بهترین انتقام چیه؟ باید به اونا فکر نکنی تمرکز کنی روی خودت و پیشرفتت وقتی موفق شدی بدترین انتقامو ازشون گرفتی

پس اصلا فکر نکن چون فکر کردن جلوی موفقیتو میگیره 😊

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

موفقیت باعث شکست دشمنای دوروبرت نمیشه فقط بخودت میتونی انرژی مثبت بدی با موفقیتات ..دشمن دشمنه تو به اون بالا بالاه هم برسی یه جایی دوباره سرکوبت میکنن دشمن و ادم حسود یکی هستن از نظرمن فقط با دوری میتونی به ارامش برسی انتقام بدرد نمیخوره بجز اذیت شدن خودت.

نه. انوقت بدتر رو سرت آوار میشن . انتقام یعنی بزنی زندگیاشون رو داغون کنی آتیش بزنی . وگرنه اونا ...

نه اینجوری به خودش بیشتر آسیب میزنه 

بعدشم چرا آوار بشن؟ به موفقیت برسه میتونه اونا رو بندازه دور به راحتی

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲