2777
2789
عنوان

موفقیت من باعث انتقام از آدمای سمّی زندگیم میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 52 پست
نه اینجوری به خودش بیشتر آسیب میزنه  بعدشم چرا آوار بشن؟ به موفقیت برسه میتونه اونا رو بندازه ...

آره من واقعا ی مدت همش جوابشون میدادم ولی بدتر فکرم همش درگیر اونا بود اعصابم داغون شد زمانمم هدر رفت

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

نه. انوقت بدتر رو سرت آوار میشن . انتقام یعنی بزنی زندگیاشون رو داغون کنی آتیش بزنی . وگرنه اونا ...

من واقعا ی مدت همش جوابشون میدادم ولی بدتر فکرم همش درگیر اونا بود اعصابم داغون شد زمانمم هدر رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا . اینکه رشد کنی و پیشرفت کنی در هر صورت به نفعِ توئه چه از لحاظ موقعیت ... چه سوزوندن😃🤭

ایول پس تمام فکرمو بزارم روی موفقیتتت بنظرت اونا میسوزن پس👸🏼

موفق باشی دیگه بهشون فکر نمی کنی..ذهنت درگیر امور مهم خودت می شه

اره میخام فکرم درگیر هیچکیسس نباشه فقط هرروز موفق تر باشم اوناام بسوزن واقعا

ایول پس تمام فکرمو بزارم روی موفقیتتت بنظرت اونا میسوزن پس👸🏼

وقتش که برسه دیگه حتی فکر انتقام هم واست بی اهمیته

همه چیز هموار و صاف میشه و فقط به فکر آرامش و پیشرفت خودتی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
میدونی بهترین انتقام چیه؟ باید به اونا فکر نکنی تمرکز کنی روی خودت و پیشرفتت وقتی موفق شدی بدترین ان ...

آرهعهع آفریییییین دقیییقا من یه زمانی رفتم تو فاز جنگیدن بااینا ولی ببین فقطططط فکرم همش درگیر اینا بود تو خودم بااینا دعوا میکردم باهاشون حرف میزدم دیووونه شدم .... الان میخام واقعا شکستشون بدم انتقام بگیرم نه توی فکرم توی واقعیت... پس تمام فکر و ذکرم موفقیت باشه

موفقیت باعث شکست دشمنای دوروبرت نمیشه فقط بخودت میتونی انرژی مثبت بدی با موفقیتات ..دشمن دشمنه تو به ...

ببین خب میخام با موفقیتام اونقدر قوی بشم که احدی نتونه اعصابمو بریزه به هم ولی اگر بخوام بااینا الان برم تو جنگ فقط فرسوده میشم فکرم درگیرع یه مدت رفتم تو جنگ فقططط فکرم درگیر بود الان میخام تو موفقیت بزنم تو دهنشون نه توی فکرم

آرهعهع آفریییییین دقیییقا من یه زمانی رفتم تو فاز جنگیدن بااینا ولی ببین فقطططط فکرم همش درگیر اینا ...

آفرینننن از ته دلم میخوام موفق بشی 😘

ذهنتو درگیر کنی فقط خودت اذیت میشی موفق که بشی چششون درمیاد 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

وقتش که برسه دیگه حتی فکر انتقام هم واست بی اهمیته همه چیز هموار و صاف میشه و فقط به فکر آرامش و پی ...

پس باید موفق بشم چون وقتی رفتم تو جنگ باهاشون بدتر فکرم درگیر اینا بود تو فکرم باهاشون مبارزه میکردم الان میخام تو واقعیت شکستشون بدم

آفرینننن از ته دلم میخوام موفق بشی 😘 ذهنتو درگیر کنی فقط خودت اذیت میشی موفق که بشی چششون درمیاد&n ...

من از ته دلممم عاشقتم دقیقا حرف دلمو زدیا

فقط دور شو در حدی که دیدیشون تو کوچه هم راتو کج کنی بری ..تنها راه همینه ..

اخه طرف خانواده و فامیلن بنظرت بااونا چیکارکنم که بامن حرف نزنن اصلا

من از ته دلممم عاشقتم دقیقا حرف دلمو زدیا

عشقمی 😍😘😘❤

منتظر روزیم که به همه بگی دیدی شد؟ دیدی تونستم؟ ❤

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲