2777
2789
عنوان

موفقیت من باعث انتقام از آدمای سمّی زندگیم میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 52 پست
یاد خودم افتادم و نتیجشم دیدم همچنان بو سوختنی فک و فامیل میاد

وای جدییی ای جاااانمممم .... باورت نمیشه همین آدم سمی ها کلی موفق شدن فقط من از قافله جا موندم میخام شکافم و بااینا پر کنم 

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

[QUOTE=327862929]وای جدییی ای جاااانمممم .... باورت نمیشه همین آدم سمی ها کلی موفق شدن فقط من از قافله جا موندم میخام ...[/QUOTE

انگیزه از این بهتر؟؟🤪

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس چیکارکنم بنظرت

عزیزم 

انرژیت برای مجاب کردن دیگران هدر میشه ...

روی خودت متمرکز شو تا استعدادهایی که داری شکوفا بشن ...

دیدی یکی خانه داره و خیاطی میکنه و خیلی حالش خوبه و حتی پولم پارو میکنه؟ حالا هزاری هم ما بگیم وای خیاطی که به پای دکترای الکترونیک نمیرسه! 

ولی مهم حس خود اون آدم نسبت به خودش و زندگیشه ...

استعدادش را شناخته و با آرامش هم کسب درآمد میکنه هم شکوفا شده هم راضی است ...

روی خودتون متمرکز باشین 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

[QUOTE=327862929]وای جدییی ای جاااانمممم .... باورت نمیشه همین آدم سمی ها کلی موفق شدن فقط من از قاف ...

آره همه تلاشمو میکنم که بهشون فکرنکنم فقط به برنامه روزانم فکرکنم 🥲🥲🥲

عزیزم  انرژیت برای مجاب کردن دیگران هدر میشه ... روی خودت متمرکز شو تا استعدادهایی که داری شک ...

بله منم الان علایقمو میشناسم میخام اون کارارو به بهترین شکل ممکن و با بیشترین تلاشم انجام بدم که فکرم ازین آدما بکشه بیرون و بیاد به سمت موفقیت خودم تا حالم خوب بشه و کسی نتونه اذیتم کنه

بله منم الان علایقمو میشناسم میخام اون کارارو به بهترین شکل ممکن و با بیشترین تلاشم انجام بدم که فکر ...

👏👏👏👏

انشاله از موفقیت هاتون میشنویم 🙏❤

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...