2777
2789
عنوان

رابطه‌ی لانگ با شخصی که آلمان هست

2415 بازدید | 108 پست

سلام خانوما

اون روز هم تاپیک زدم نمیدونم چرا قفل شدش 

من الان یه مدتی هستش با شخصی تو اینستا گرام از یه طرایقی آشنا شدم ، ایشون پدر و مادرتون ایرانی هستن ولی برلین به دنیا اومده و زنده کردی

۳۸ سالشه و پژوهشگر اقتصادی هستش و شرکت داره و اوضاع اش خیلی خوبه ... و آدم خیلی مهمی به نظر میرسه از عکس و ایناس حتی صفحه ی اینستا گرام هم تیک آبی گرفته... 

حالا یه جورایی از هم خوشمون اومده . و اینکه جر من با کسایی دیگه هم در ارتباط هستش اونو خودش گفته . 

بهم گفته که کارامو اوکی میکنه برم پیشش ولی نه برای ازدواج ... 

ولی تا الان بهم گفت برم کارت ویزا بگیرم و پول و اینا برام خیلی فرستاده و کادو هایی ک دوس داره بگیرم تا خودم بگیرم .

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

بچه ها من  این روزا خیلی تنها بودم و این اومد تو زندگیم بهش وابستگی پیدا کردم متاسفانه 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بهش اعتماد داری مطمینی برو  نظرت خانوادت چیه ؟

مادرم و آجیم از ماجرا خبر دارن 

میگم آدم مطمئنی نیستش و ازش میترسن 

چون که خیلی انگاری مهم هستش و بیشتر بهش میخوره اسرائیلی باشه تا ایرانی 😂🤦🏻‍♀️ ولی از طرفی هم مهربونه 

الان راستش خیلییی میترسم . که ادامه بدم یا تمومش کنم نظر شما چیه ؟ 

تموم کن میخوای بری غربت بخاطر کسی ک همین الان بهت گفته ازدواج ن و امکانش هست تو رو بعد مدتی از خودش برونه؟؟؟

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

ایشون به شما علاقه نداره یکی دیگه رو دوس داره شما ام وابستشی خب قطعا هرچی بیشتر بگذره این وابستگی ...

میگه که کلا خوشش از کسی نمیادش و مولتی پارتنر هستش 

و الانم مثلا با هم حال میکنه بهش حس خوب میدم