2777
2789
عنوان

رابطه‌ی لانگ با شخصی که آلمان هست

| مشاهده متن کامل بحث + 2415 بازدید | 108 پست
بری کشور غریب اونجا بعد یه مدت ولت کنه میخوای چیکار کنی دقیقا چون گفته ازدواج نه

خودم قراره ۷ و ۸ ماه دیگه مهاجرت کنم ... خب وقتی این هستش بجای یه زندگی دانشجویی میتونم مثل ملکه ها زندگی کنم .... از طرفی خیلی میترسم که ولم کنه و فقط سواستفاده بخواد

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا به نظر من که احتمال کلاهبرداری ۹۸درصده احتمال واقعی بودنش ۲درصد بعد تو همون دو درصد هم احتمال ا ...

نمیدونم آخه بهش وابسته شدم .... خودمم فکر کردم شاید قاچاق انسان بکنه کارش این باشه 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
میگه که کلا خوشش از کسی نمیادش و مولتی پارتنر هستش  و الانم مثلا با هم حال میکنه بهش حس خوب می ...

تصور کن این ی پسری بود ک تو ایران بود و وضع مالی معمولی بعد این حرفا رو میزد با ده نفرم بیا همخونه من بشو و ازدواج هم نه 

به قرآن م ر ی دی بهش

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

رابطه لانگ دیستنس خیلی سخته و باید واقعا به طرف اعتماد داشته باشی🙂 اینکه تو ایران نیس کارو یکم سخت تر کرده

من از همه بریدم چپیدم تو اتاق لامصب خودم:) بسمه دوییدن به چشمم همه آدما مسخره شدن🙂 به نام کاربریم گیر ندید همین که هست  💔
میگه که کلا خوشش از کسی نمیادش و مولتی پارتنر هستش  و الانم مثلا با هم حال میکنه بهش حس خوب می ...

بنظر من که آدم موندگاری نیست ولی خب من کاره ای نیستم قضاوتم نمیکنم نظر دوستانه میدم

احه همه اطلاعاتت بر اساس اينستا هست، همينطوري بلن شي بري اونجا اطمينان دازي؟ دور از جون دور از جور طرف عضو باند قاچاق انسان باشه چي؟ در بهترين حالت بايد چند ماه حضوري معاشرت كني تا طرفو بشناسي پاي چت همه عالين ! همه حرف خوب ميزنن ! چه برسه ايشون كه تو يه فرهنگ و كشور ديگه بزرك شده 

خلاصه ميخواي بري هم تنها نرو اصلا و تحقيقات كامل هم بكن ( حالا نميدونم از چه واهي دقيقا شايد سفارت كمك كنه ) به حرفاي ايشون اكتفا نكن 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
اگه واقعا برات ویزا جور میشه اقدام کن حتی اگه باهات ازدواج هم نکنه باعث مهاجرتت که میشه بعد اونجا خو ...

تا همین الانشم بالای ۲۰ میلیون به پول خودمون برام خرج کرده 

و میگه همین الان برات اوکی کنم بیای . منم گفتم ن باید کنکورم بدم اینجا فعلا تا شرایط اوکی شه 

احه همه اطلاعاتت بر اساس اينستا هست، همينطوري بلن شي بري اونجا اطمينان دازي؟ دور از جون دور از جور ط ...

درست میگین من بهش گفتم تو بیا ایران تا من ببینمت گفتش ک نمیتونه بیاد و محروم هستش 

الان راستش خیلییی میترسم . که ادامه بدم یا تمومش کنم نظر شما چیه ؟ 

از اسم کاربریت هم معلومه بدجور خطر ریسک پذیریت بالا هست . من اما در عجب ام از کار اون پسر . و یه خورده بد بین مواظب باش تله نباشه دون بپاشه و بیفتی تله

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
خودم قراره ۷ و ۸ ماه دیگه مهاجرت کنم ... خب وقتی این هستش بجای یه زندگی دانشجویی میتونم مثل ملکه ها ...

معلومه که ولت میکنه وقتی عاشقت نیست تعهدی ام نداره نسبت بهت بهرحال اگه میتونی اونجا خودت تنهایی گلیمتو از آب بکشی بیرون برو تو اینجور موارد باید بدترین حالت ممکن رو در نظر بگیری ببینی آیا توان ادامه دادن داری یا خیر

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

مولتي پارتنر چه صيغه ايه ؟ يعني همزمان با چن نفره؟ تو خارجش هم والله اينا خيانت محسوب ميشه 

تا همین الانشم بالای ۲۰ میلیون به پول خودمون برام خرج کرده  و میگه همین الان برات اوکی کنم بیا ...

چن سالته اسي مگه؟

مولتي پارتنر چه صيغه ايه ؟ يعني همزمان با چن نفره؟ تو خارجش هم والله اينا خيانت محسوب ميشه 

ارع با چند نفر هستش 

فکر میکنی خیانت محسوب میشه اونا فرهنگشون هستش تازه یه چیزایی برام تعریف کرده ک اصلا اینجا بگم تاپیک ام رو قفل میکنن ...