2777
2789
عنوان

بچه ی سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دقیقا از استرس بیخوابم. توروخدا دعا کنین باردار نشم😭 من به دعای نی نی سایتیا ایمان دارم دیر ...

الان بی بی بزنم نشون میده؟؟؟؟😭

خدایا تورو به ام البنینت قسمت میدم باردار نباشم😭

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

من تازه چند روزه سومیم به دنیا اومده...

همش با خودم میگم این همه سختی کشیدم ارزششو داشت..

فکر و خیال نکن به خودت برس خدا کمکت میکنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

عه چه جالب منم دقیقاااا شرایط شمارو دارم  دوتا بچه دارم و دیگه بچه نمیخواستیم  یه هفته پیش پریودم تاخیر افتاد رفتم آزمایش دادم مثبت بود  منم قرص اورژانسی خورده بودم اثر نکرده  الان نزدیک ۶ هفتمه

مبارکت باشه عزیزم❤❤❤

به نظرم خداجون ظرفیتش رو توی وجود شما دیده.

امتحان سخت ولی دوست داشتنی‌ایه.

داداش من،۳تا پسر داشت،چهارمی ناخواسته بود و بازم پسر.😉😂

الان ۱۶-۱۷سالشه و نور چشم همه ی خانواده ست انقدر که خوب و دوست داشتنیه.

مطمئن باش خدا امتحان به این بزرگی و سختی رو، بدون یه پاداش و هدیه ی بزرگتر از کسی نمیگیره. حتما هم ظرفیت هدیه ش و هم ظرفیت امتحانش رو توی شما دیده.

عمیقا دعا میکنم خدا دلت رو آروم کنه😘

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.

من چهارمی رو باردارم با ویار وحشتناک سخت سختی کشیدم ولی خیلی خیلی خیلی راضی هستم بچه هام خیلی از وجود هم لذت میبرن من از از وجود این ها بچه زیاد والا نعمت ه سختی داره ها ولی شیرین و عالی.والا اگر صلاح و حکمت خدا در سختی باشه با یک بجه ها درگیر مسائل مختلف و سختی زندگی میشی و.....

اکر کمکی داشته باشی خیلی خوبه وای ازون لحظه که هیشکی نداشته باشی بجت بگیره یه دوش ده دقیقه ای بگیری من ازهمون لحظه ورودم بهدخونه حتی یک ثانی نبود کسی پیشم

بحث با نادان توهین به شعور خودمه🙏🏼

خانومها اینجا متاسفانه رعایت نمیکنن.

کسی تلاشی برای اینکه شما رو آروم کنه و استرست کمتر بشه نمیکنه.حتی ممکنه خواسته یا ناخواسته ناراحتی و نگرانیت رو بیشتر هم بکنن.

بهت دوستانه توصیه میکنم کمتر بیای اینجا❤

برای سلامتی نی‌نی‌ت یه دونه آیت الکرسی میخونم.😍😍😍

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.